IPOD BILDER!

Jag vill så gärna själv ha en Ipod, eller helst Iphone, så att man kan ta bilder på sig själv med en kamera mot sig (om ni förstår) men det har jag ingen så istället får jag låna andras. Idag la jag beslag på en under en rast och det slutade i flera hundra bilder. Här kommer några som jag tog på rasten idag!


pusskalas!


andreas & martin!


astha & me!


alex & lucas!


tobias & casper!


lucas, astha & jag. lagom fina va?!


krushe!


andreas & alexandra!


♥♥♥  Älskar dig Astha! ♥♥♥


MIN DAG

Back from schooool! Kom hem för 1 timme sen efter en härlig dag i skolan. Jag känner att jag har jobbat ganska bra idag. På bilden blev jag nästan klar med min mapp och på svenskan har jag läst ut en bok som vi läser just nu och svarat på lite frågor om den. Sen tog jag och några kompisar massa roliga bilder på rasten! Snart blir det att till träningen och prestera. Efter den ska jag hem igen och käka middag och göra lite läxor, jag uppdaterar er mer senare heidio!



HERE WE GO AGAIN!

Drar till skolan snart och ska ha bild, sy slöjd, svenska och mentors tid typ. Inte så viktigt men ville bara säga ha en fortsatt trevlig dag och en underbar vecka! För det, det ska jag ha!


wiho, webbkamerabild!


FROM ANOTHER DAY THAT ISN'T TODAY

gårdagens outfit!




linne new yorker
jeans SALT
ring spanien
örhängen ingen aning


NEW PICS!

Hallå där! Jag har känt mig lite oinspirerad de senaste dagarna och inte vetat vad jag ska blogga om därför har det typ bara blivit 2-3 inlägg per dag, men nu håller jag på att ladda över nya bilder så förhoppningsvis ska det se till att jag har något att blogga om! Mina planer för resten av kvällen blir att om en stund gå till Alexandra och plugga Kemi.. Fun evening, aja det är sådant som behövs göras.


en pic från i somras!


SUPERMAN!

Först och främst vill jag bara göra det klart att jag fullkomligt älskar webbkameror! Därför att det är så smidigt att bara klicka en bild på datan direkt och så är den där istället för att hålla på att föra över de från en kamera. Och en webbild passar utmärkt nu när jag har lite bråttom så here it is! Juste inlägget var egentligen menat till att visa min outfit!




har på mig min SUPERMAN munkis (tjocktröja kallar jag för munkis) idag för jag kände att jag behövde lite extra kraft för att klara av skolan idag.. ;)


LÄXOR...

Nu sitter jag här, ny duschad och lite små trött med två läxor framför mig. En NO läxa om vatten och dess kretslopp och en Spanska läxa. Inte mina favorit ämnen direkt, men vem gillar egentligen skolan? Ibland får man bita i det sura äpplet och gå vidare. Jag har ju också bestämt mig för att ge allt den här terminen och satsa på bra betyg! Hihi kul att läsa va?! Okej nu blir det att ladda över lite NYA bilder och kanske slänga in ett till inlägg innan jag ska slumra in! Hejdå kompisar!






tre, hmm.. helt okej bilder från tidigare idag.


SNEAKPEAK

Sneakpeak of today's outfit. Electric blue and bliiing huh?


RACE MARINE

Här har ni dagens outfit. Det finns inte så mycket att se hade bara på mig ett svart linne och svarta jeans. Kände att det inte behövdes visas upp. Basebolljackan var ju liksom "the big deal" i den här outfiten.




basebolljacka race marine/stadium


BASIC

Två enkla men ack så snygga outfits! Skjortan, ringen, herrskorna och den grå t-shirten ska inhandlas inom en kort framtid. Bara plånboken tillåter det så...


OUTFIT 1: grå t-shirt monki ring h&m svarta jeans bikbok herrskor nelly.com
OUTFIT 2: rutig skjorta bikbok oversize linne h&m svarta jeans bikbok converse google


SOLO COLLAGE!

Hihi såg en sak i Solo mode för en stund sen. De har gjort ett collage på bra budgetfynd i höst där de har höstlöv som bakgrund och kläderna är inklippta med en sax typ (ser det ut som). Och kommer ni ihåg mitt collage jag gjorde i typ mitten av juli... Nä skulle inte tro det men här är det i alla fall. Ser ni likheten ;) Jag påstår inte att de har härmat mig eller något, tidningar planerar ju vad som ska stå i dem flera månader innan, men lite kul var det att det var lite likt! Fast deras är ju lite mer proffsigt gjort och med finare kläder.


mitt.


Solo modes.


I'M BACK!

HOLA KOMPISAR! Nu är jag tillbaka, i toppform! Klassresan var AWESOME! Stämningen i klassen är nu på topp och jag är så lycklig, lycklig, lycklig! Haha tönt jag är. I alla fall vi badade, bastade, skrattade, kollade film, spelade spel, hade lägereld vid sjön, försökte åka båt (det var hål i botten så det gick inte), berättade spökhistorier, snackade och hade det bäst. Ingen ville åka hem igår alla ville vara kvar till på söndag eller för alltid för på måndag så drar skolan igång på riktigt. Jag längtar inte för vi börjar 08.10 då.

Nu ska jag duscha och sedan hitta på något. Och juste, jag hade med mig min kamera till Enköping men tog INGEN bild, nada noll. Så jag ska se till att skaffa några andra nya bilder att lägga upp. Vi ses när vi ses!


ni får en uråldrig bild på moi!


HEJ.

är hemma nu. och trött. jag kom hem vid 16 blabla nånting men nu ska jag gå och sova. berättar mer imorgon om världens bästa resa med RR8 ♥. jag sover hur länge jag vill så ni får helt enkelt vänta på att jag ska vakna innan uppdateringen drar igång. godnatt.


GODNATT!


nu ska jag lägga mig i sängen och läsa favorit tidningen och kolla lite i IKEA katalogen!

KLASSRESA!

Klassresa imorgon då! TAGGA, det lär inte behövas för min del då... Jag är redan taggad till tusen! SÅ JÄKLA KUL! Det är super roligt att det kommer så tidigt in på terminen också. Vi åker imorgon morgon och kommer hem på fredag vid 14.00-15.00 kanske. Vart vi ska vara vet jag inte exakt bara att det är en gård nära Enköping. Vi kommer göra allt möjligt där, ha lägereld, gruppövningar, bada?, bada, paddla kanot och umgåsas! Så otroligt kul V E R K L I G E N ! Och lite onödig information, jag ska sova med bästa folket, Astha och Alexandra! WIIHHOOOO!

Och så till det vanliga, uppdateringen kommer att bli sämre under dessa dagar. Men jag har ju varit borta så mycket i sommar så vi kan ju allihopa det här nu med hur uppdateringen blir. Ni får i alla fall ha två toppendagar i skolan eller på andra vägar medans RR8 takes Enköping! HÖRES!

 


TITTA IN LITE SENARE!

Sorry me för att ha uppdaterat så dåligt idag. Har ingen anledning utan jag har helt enkelt inte tänkt så jätte mycket på bloggen idag.

Kom precis, precis hem från en super bra innebandy träning med superlaget, FBI Tulline F97. Kvällens planer blir att duscha, packa till klassresan imorgon (berättar mer sen) och fixa nya låtar till mobilen. Juste, ladda kameran också och prata med Astha och Alexandra lite om inför imorgon.
Medans jag är borta får ni sysselsätta er med något annat men kom tillbaka lite senare på kvällen så ska ni få läsa något nytt och roligt kanske! Vi ses!


SKINNJACKA

Funderar på att köpa en ny skinnjacka nu till hösten. Eller jag vill ha en ny för min som jag har nu tycker jag är lite konstig i passformen. Den går inte att knäppa för om jag knäpper den och sedan drar upp armarna över huvudet för att vinka eller vad som helst åker den upp och eftersom att den är så tajt så fastnar den ovanför höfterna liksom. Axlarna är väldigt breda så jag ser ut som en kille i den om jag har uppsatt hår. Jag kan inte använda den (tycker jag) utan halsduk för då ser jag också ut som en kille. Den är för lång i ärmarna och så har fodret gått sönder. Mycket problem så en ny skinnjacka skulle inte sitta fel. Helst av allt skulle jag vilja ha den "vanliga" Kenza jackan och den gråspräckliga med fårpäls eller en av de som är nya för denna höst. De med stor fårpäls krage. Men det svider till lite i plånkan då så har kollat in några billigare alternativ.


bikbok


h&m


lindex



VILKET VACKERT VÄDER SOLEN SKINER IDAG!

Halloj! Har precis klätt på och sitter och käkar frulle nu, mmmm. Vädret ser underbart ut så det blev shorts och linne för min del! Nä jeans och en t-shirt. På ett sätt så tycker jag att det kan vara mysigt med dimma, åska och regn. Om man är inomhus i soffan under en filt med en film och en påse popcorn! Inte om man ska gå till skolan och ha lektioner. Aja nu ska jag chilla en lite stund, ska gå om 40 minuter! Heidio!


just nu.


TRUE TALENT!

Nu blir det tv. True talent, det nya programmet på TV3. ses!


same face, different inlägg (hahahaa)


KULÖRER!

För att väga upp för mitt förra otrevliga och deppiga inlägg så slänger jag in en bild på mina nya mappar och min nya kalender i bright colors!


den andra mappen från vänster är egentligen lila, inte mörkblå/blå.


KATASTROF #

Tjenare tjenare! Tänkte berätta lite om min dag och dess katastrofer :DDDDDDDDD

Katastrof #1.
Jag hade sönder min nattduksbordslampa!







Katastrof #2.
En minikatastrof som hände under bildlektionen i skolan idag. Fredrik spetsade mig med sin pennudd, inte med flit då men det blev en liten grop.


SÄMSTA bilden och man ser inte gropen men trust me!

Katastrof #3.
Jag hade ju ingenting att ha på mig imorse tyckte jag men tillslut blev det en tråkig "kill" inspirerad outfit. Jeans och en trekvarts mörkblå tröja. Men det var ett misstag för det blev ju soligt. Varmt värre! Bara för att jag hade svårt att välja kläder blev det fel ändå ;)


TUGGA, TUGGA, TUGGA!

Mami kom hem med tuggummi till mig så nu kan jag bjussa polarna i skolan också, haha det är nämligen så att det oftast är mig man frågar efter tuggummi. Brukar ha en liten gömma i skåpet eller jackfickan men på senaste tiden har det varit TOMT! Tack mami!


PANIK

Hej, godmorgon, god dag! Jag har lite smått panik just nu p.g.a. 3 enkla andledningar! 1. Jag har haft sönder en lampa så det ligger glas på hela golvet i mitt rum. 2. Jag har inget att ha på mig (tycker jag). 3. JAG MÅSTE GÅ OM 13 MINUTER! 4. Jag sitter och skriver det här när jag egentligen ska springa runt som en galning.. det blev fyra anledningar. Tudeloo!


INNEBANDY!

Idag är en stor dag! För det första så började skolan idag igen men inte bara det, det är också säsongens första inomhus innebandy träning! SOM JAG HAR LÄNGTAT! Visserligen så har min sommar varit ganska fylld med innebandy men nu gäller det på riktigt eller vad man ska säga. Sååå... på med stumpor och skor, packa väskan, dra upp håret i en tofs Sandra för nu, NU KÖÖÖÖR VI!


HALSDUKAR

ole, dole, doff...
piff, paff, puff...
Vilken halsduk ska det bli i höst...


FEATHERS




linne pimkie
jeans JC

Oredigerade bilder och hela skiten men det kör vi på för nu, NU SKA JAG TILL SKOLAN! End of story.


THERE IS NO TIME, OR IS IT?

Howdie partners!! Jag är faktiskt pigg såhär åtta på morgonen och taggad till skolan.. nja. Outfit bild hinner jag inte ta nu på morgonen men kanske bara på kläderna. Jag ska i och för sig inte gå förns om 50 minuter men då återstår det också allt i min "göra mig iordning" process. Det kommer jag nog att hinna på 50 minuter men det tar 10 minuter för mig att bli nöjd med en outfitbild så jag skippar den delen där jag är med i bilden. Nu babblar jag bara på om massa strunt så vi hörs senare helt enkelt!


ISHOCKEY

Sitter just nu på ett ställe som jag kommer spendera många timmar i nu i vinter och höst. En ishall.. haha, uppdaterar när jag kommer hem, efter maten.

SKA GÅ SNART!

Uppdaterar er lite snabbt om att jag fortfarande är hos Alex place men ska gå snart, hon ska på kalas! Hennes kusinbarn fyller tre ;) Haha skriver mer sen. pussss'



BUTTONS

Todays look. Knapp, knapp, knappar i mängder!


Kofta ZARA
Jeans JC
Jacka Maison Scotch
Halsduk Bik Bok
Väska Myself & friends


DAGENS LUNCH!

Nu är jag klar med förmiddagens planer och har precis käkat lunch! Lyx lunch, höh? HAHAHHA


Calzone X-tra allt, sallad med dressing och ett glas Arla mellanmjölk! HAHAHHAHA


STRESS!

Hallå allesammans! Har lite smått panik för mitt linne som jag ska ha på mig ligger i torktumlaren just nu, BLÖTT! Haha fail på mig. Nu ska jag fixa håret medans mitt linne snurrar runt, runt, runt för att torka snabbt!
hugs, lots of hugs!


haha, har lite dåligt med bilder just nu därför kommer det upp massa konstiga!


PLANS!

Imorgon blir det full rulle som ni ser och därför lite sämre uppdatering. Ska försöka slänga in något inlägg eller mobilblogg men vi får ta allt som det kommer! Nu ska jag kolla film med familjen och popcorn skålen, Ha en fortsatt trevlig kväll!


TRÅK VÄDER

Hola amigos! Vädret här i Tullinge är grått och trist och därför har jag ingen lust att sätta på mig "fina" kläder. Eller ja, linne och kofta t.ex. Så jag drog på mig ett par jeans och kröp in i min svarta flis! Mys och tråk outfit... jajamänsan!




GLÖMDE!

Juste glömde skriva i mitt hundrionde (?) inlägg att det också är sista inlägget jag skriver med en siffra framför! Känns lite konstigt att skriva det om det skulle vara så att jag har igång denna blogg i flera år så bara: 1387 - BLABLABLA. Så den traditionen upphör idag! Juste, för er som inte förstått det ännu så stod siffran eller siffrorna i rubriken för vilket inlägg det var på den här bloggen t.ex. mitt femtiosjunde inlägg. 
Bye bye!


Strike a pose! (har inget med inlägget att göra)

100 - WOOHOO!

*trumvirvel.....* WOHO! JAG HAR SKRIVIT HUNDRA INLÄGG PÅ DEN HÄR BLOGGEN NU!
Det är inte alls mycket på typ 2 och en halv månad men jag är fett stolt ändå! Då blir det att fira det idag med att träffa min vän Alexandra som nu har kommit hem från Cypern! Eller ja, hon kom hem i måndags men vi har varit upptagna båda två. Aja nu ska jag äta något och hoppa in i duschen. C'yaaa!

ps. hundra inlägg, woho! d.s


99 - INSPIRATION!

Tänkte dela med mig av en blogg som jag får massa inspiration av. www.karolinss.devote.se heter den och där hittar ni fina bilder och coola outfits! Kolla in den vetja, ni lär inte bli besvikna!


98 - SKOR!

Redan förra året ville jag ha ett par sådana här skor men jag hittade aldrig några snygga till ett bra pris. Men.. igår hittade jag ett par på Nelly.com!


snyggeli-snygg-snygg!


97 - LESS IS MORE.

Två dagar. Två enkla outfits.


Översta bilden, Gröna lund.
Nedre bilden, Igår.


96 - LITE SMÅTT!

Jag fullkomligt ÄLSKAR In & Finn! Dem har otroligt fina grejer till jätte jätte jätte bra priser. Idag köpte jag en tavla och ett ljus, allt blev tillsammans 80 kr!


Är inte riktigt klar med det som står här på hyllorna än, något saknas men kan inte komma på vad..




På nattduksbordet


There is nothing like a DREAM to create the future


95 - NEXT:

Training here i come!


ha-ha


94 - IN & FINN!

Nu har jag käkat frukost (eller kanske lunch?) och ska ta och göra mig iordning. Idag vill jag åka till In & Finn och titta lite och kanske köpa en kalender också... Ska höra runt i stugorna om någon är med mig? Tjillevipp!


93 - GUMMISTÖVLAR

Godmorgon, jag har spenderat min morgon till att leta efter ett par vita gummistövlar. Jag har varit inne på varenda sida man kan tänka sig på nätet och letat och letat. Anledningen till att jag vill ha ett par är för att jag behöver det. Har inga gummistövlar själv och det kan ju vara lite bra att ha, har inte ens en regnjacka! Aja, jag vill i alla fall ha vita gummistövlar men inte Hunters. Det känns som att tusen kronor för ett par gummistövlar är lite mycket.. Mitt letande blev i alla fall ett collage tillslut! Trean är min favorit, har ni någon?


1. Vagabond ca. 500 kr
2. Scorett ca. 400 kr
3. Eurosko ca. 700 kr
4. Sportamore.se ca. 500 kr


92 - KORTA INLÄGG

Hej! Dagens uppdatering har, som ni märkt, bestått av väldigt korta inlägg och det blir även detta. Eftersom att jag är så dålig på att lyssna på mig själv så sitter jag här nu klockan elva på kvällen utan någon outfit bild att lägga upp för den har jag inte tagit än! Så nu ska jag gå och göra det så får ni väl se det imorgon, som vanligt.
Hörs imorgon!


coooooool'


91 - MOBILBLOGG

Tänkte passa på att blogga lite mellan alla åk så, Hej! Vet inte vad jag ska skriva förutom att jag har haft skiiiiiiiiiit roligt med tjejerna än så länge! Vädret här varit awesome också, inte för varmt eller för kallt. En perfekt dag helt enkelt :)

90 - LATERO!

Det kommer upp outfit bild senare (när jag kommer hem) och under dagen kanske någon mobilblogg. Vi får se hur länge jag blir borta idag och hur det blir med uppdateringen då. Nu drar jag i alla fall, puss!


89 - LETA, LETA, LETA!

Är på lite bättre humör nu efter träningen vilket är bra för imorgon ska jag vara super taggad! Då drar jag in med mina innebandy tjejer till grönan, för första gången i år! :oooo Så nu ska jag kolla när bussen går och rota i garderoben efter något att ha på mig ;) Det beror på vad det är för väder men tror att det kanske blir lite molnigt. Kanske tights och jeansshorts? Aja godnatt allesammans!


88 - ?

Första gången jag inte kommit på någon rubrik tror jag..? Men det är väl för att jag egentligen inte vet vad jag ska skriva i detta inlägg utan tänkte bara uppdatera er så ni har något att läsa. Idag har jag INGEN ANING om vad som händer, eller jo ikväll har jag fys med innebandyn men annars... no idea! Skulle behöva lite nytt smink typ som mascara, ögonfransböjare, concealer, ögonbrynspenna? Men känner att jag inte har pengar till det nu, måste spara -.- Vill gå och göra mig iordning för att ha något att göra men eftersom jag inte vet vad som händer idag så är det ingen idé. Nä det här blev ett deppigt inlägg, säger Hejdå innan jag förstör eran dag också!


random


87 - DETAILS




lite smått från det jag hade på mig idag


86 - I VÄNTAN PÅ..

.. månen! Ha, sitter vid köksbordet och DUNKAR musik på hööög volym medans jag väntar på att månen ska visa sig. Min pappa har köpt ett nytt objektiv till systemkameran så vill gärna prova det och igår var månen så fin. Nu hoppas jag bara på att den ska visa sig också för det är lite molnigt, men aja jag har min kladdkaka också så jag klarar mig fint en stund till! ;)


hahah säxyy (?)

85 - CHEAP MONDAY

Fick med mig ett par nya jeans idag från Cheap Monday och man kan verkligen säga att dom var cheap. 100 kr betalade jag bara! Dom sitter inte heller så tokigt på, så ett riktigt kap var det.








84 - IN ACTION!

Här kommer några bilder från dagen tagna lite snabbt med en pissig mobilkamera.






Vi blev båda helt kära i denna tröja/poncho från gina tricot!






Gotta go, heidio!


83 - HAJDÅ!

Nu drar jag till bussen och bråttom värre har jag, tur att bussen går så nära (*puh, andas ut*)! ;D


82 - PLANER

Nu ska jag gå och måla naglarna och smsa Astha som jag ska umgåsas med imorgon! Träffar inte den tjejen så jätta ofta så det ska bli riktigt kul att få se henne igen :)






haha småttingar, tiden går fort när man har kul..? ;)


81 - OUTFIT


Det här vandrade jag runt i idag :)


80 - ALL DAY, ALL NIGHT

Som ni säkert märkt så har jag inte uppdaterat något idag för att det var så att jag sov hos Denise ändå. Jag har därför varit borta det mesta av dagen också. Nu blir det kräftor och biff Rydbergs med the family sedan lite "hemma spa", mys! Hejsvejs!


79 - BILDER NI INTE SETT PÅ MIG...

.. och inte är de fina heller ;)
















vad vore livet egentligen utan att bjuda på sig själv..? svar: jääääääätte trååååkigt!

78 - NATURFÄRGER'

för ungefär en vecka sen var jag i Kista galleria (som för övrigt har blivit super fräscht!) och då fick jag med mig tre höstiga linnen i rostbrunt, vinrött och oliv/grågrönt!


 






77 - GÖLD!

Heeeejsan alla där hemma! Nu är jag tillbaka från en vecka med massa innebandy och hääääärligt folk. Haha har typ fått dialekt från att ha umgåsatts med alla från Värmland, Dalarna.. osv. Det gick i alla fall jäkligt bra för Sverige f97, vi vann hela skiten! Dem vi mötte var Finland f97, Dannmark f96/97/98, Norge f97/98 och Sveriges 98. Mina föräldrar har tagit lite kort från läktaren under resans gång så bilder kommer senare.

I kväll så ska jag kanske sova hos denise med amanda, emma, stina och zäta men vet inte riktigt om jag orkar ;)
Nu ska jag ta och packa upp lite smått så det är gjort och sätta mig framför tv:n med FETASTE godispåsen och messa lite folk. Hejdå guys, smell you later!




76 - SELECTED SWEDEN

MOBILBLOGG - nu drar jag på innebandyläger tills fredag så nu blir det uppehåll i bloggen för åttonde gången denna sommar. inga tidsinställda inlägg kommer det inte heller att vara för det hann jag inte med idag :) haha jag trodde att jag skulle bli mer van att vara i från min familj och mina vänner desto mer jag var borta men det är heeelt tvärtom. saknar alla redan och här bara kommit till västberga ännu.

75 - DRESSES

G U D   S Å   F I N A! Jag kan inte andas! Helt otroligt vad fina grejor det finns alltså! Båda de här underbara, helt fantastiska, as snygga, gudomliga, lyckobringade skapelserna skulle jag stolt kunna hänga in i min garderob för under tusenlappen! Fatta, för BÅDA! De skulle bli heeelt perfekta till "the big trip" på höstlovet! Måste. ha. de.
NU!!!


74 - LANDET




























lite bilder bara. hej då.

73 - VECKO REVYN

När jag var på landet och hade tråkigt var min bästa vän modetidningar. Jag läste då bl.a. Vecko Revyn och såg då att man kan blogga där. Jag var inne och kollade på deras sida och dem bloggarna som bloggar där och allt såg superbra ut. Det är ju också en lite mindre plattform och då kanske jag syns mer där en här på blogg.se. Och nu till saken.. jag funderar på att kanske byta dit istället. Ska ta och göra en blogg där och se hur det fungerar lite mer så återkommer jag om det.




72 - I NEVER WALK ALONE

I höst går jag min egen väg.


71 - HEMMA IDAG ISTÄLLET!

Ja, rubriken säger det mesta så nu blir det 2 dagar fyllda med uppdatering innan jag drar igen, men oroa er inte.. då blir jag bara borta i 4 dagar.


70 - TRÄNING

Hallå! Har precis varit ute och sprungit 3 km (bra Sandra!) och nu blir det kvållsdopp med den unga ligan (barnen). Vi synes och höres!

69 - BÅTÅK!

Hej alla barn! Sandra här som rapporterar från bryggan. Dagen har varit SUVERÄN med fint väder, roligt folk och goooood pastasallad! Nu blir det båtåk eller snarare ringåk för min del, ses senare folket!

68 - HEJ DÅ!

Hej då Tullinge & Hej då alla ni läsare! Nu sticker jag till Norrtälje en vecka (landställe). Om det däremot blir dåligt väder åker vi förmodligen hem tidigare, så så är läget. Mina föräldrar har bestämt sig för att inte ta med någon dator heller så det enda sättet jag kan blogga på är mobilen. Är inte helt säker på att jag kan ladda upp bilder heller från min mobil, jag vet att det ska gå att göra men min mobil är weird, så det kan bli ganska tråkiga inlägg. Aja nu ska vi vara posetiva. HEJ DÅ.



RSS 2.0