ELSAS HEMLIGHET

titta vad som låg på sängen när jag klev innanför dörren! perfekt till att läsa på planet imorgon!


MORGON INLÄGG

Tjenamors galosch! Har redan varit vaken en timme för jag har duschat så jag känner mig ganska flitig. Om 1 timme har jag bild och då ska jag rita min finfina serie (haha) så nu ska jag chilla framför tv'n ett tag. Drar hem efter skolan en stund men sen ska jag klippa mig (behövs!!!!!) så det blir nog bra, godnatt igen då alla andra flitiga som är uppe så tidigt som mig.


ja, jag har bildbrist


FYRA RANDOM GREJOR

Min dag har bestått av TTF, no prov, chili con bajs, oförberett matteprov, engelska skrattimme och längtan efter mac datorer.. Ja fullspäkat kan man säga ;) Dagens roligaste var engelskan och alla skratt och Dagens tråkigaste var det oförberedda matteprovet. Ja, det var dagens "randomiga"? Nu ska jag rita serier!


o så en random bild till det!


TULLINGEHALLEN

Ska börja göra mig ordning snart och sen fråga vilka som ska bort till hallen. Ska nämligen stå i cafeterian klockan 15 så det kan ju vara kul med lite sällskap ;)


WAKE UP, WAKE UP!

NUuUuUuUuuu är jag vaken,,, härligt va?!?!?!
Aja, ska leta upp mina matchshorts och sedan klä på mig. Packa ner lite frukt i bagen också som jag kan käka mellan matcherna. Höres!


WINNERS NEVER QUIT AND QUITERS NEVER WIN


want.


DET GÅR BRA NU!

Ja, det går bra nu känns det som. Inget som bekymrar mig så mycket (förutom bilden i skolan då men den suger alltid så strunt i det) och imorgon ska jag göra det som är roligast också. Spela två innebandy matcher! På kvällen ska jag baka chokladkaka med knäckglasyr till family också så det blir nog bra! Redovisningen i skolan gick bra känns det som, så nu belönar jag mig själv med ett glas cola! Hörs lite senare!


ROMANI CHIB

H-e-j! Sitter och övar på min svenska redovisning tills imorgon. Jag och en tjej i min klass ska ha föredrag om romani chib, det är ett av Sveriges fem minoritetsspråk! Det visste jag faktiskt, men det är väl inte så kul att läsa om så kommer tillbaka när jag har något kul att skriva, alright? See you soon!


jaaaa... bildbrist..!


WANTIES

| 299 KR H&M | 249 KR H&M |



JUST NU:

En frusen blöt tjej vid köksbordet med nya Solo och en macketi i magen! Nu, nu är jag nöjd :)


SKRIDSKOR

Heeeej! Sitter hemma och kollar på lite repriser av olika program och bara chillar. Skulle egentligen ha åkt med pappa och brorsan till en hockeyhall och åkt lite skridskor men jag vakna för sent så jag hann inte. En gång om året åker man ju skridskor med skolan och jag har tänkt att vara grym när nu den dan kommer. Eller aa jag vet inte om jag kommer vara det, har inte åkt en enda gång hittills, men kanske om jag är väldigt envis. Vi får se! Heidio'

 


2 - 1

Tja! Spelade match nu på förmiddan mot Tumba. Första hemma matchen i serien och det gick väl hyfsat bra, 2-1 till oss och jag gjorde en assist! Alla var taggade inför första hemmamatchen men vi kunde definitivt gjort bättre ifrån oss. Det är nästan alltid så för oss, att om vi möter att lag som är väldigt duktiga blir vi själva lite bättre och tvärtom. Konstigt det där..

Men nu ska jag hitta på något att göra, och ja.. göra det. 


♥ Prag ♥

HEJDÅ

Orkar egentligen inte vara hemma. Har tråkigt och har ingenstans att vara. Ingen tv på rummet = tråkigt på rummet. Tur att jag har en dator som jag kan ta med mig in. Nu ska jag gå och låsa in mig på rummet. Ha en trevlig kväll'


DATORVÄSKA

Alla åttor och sjuor i min skola ska i november/december få en varsin Macbook att utföra det mesta av sitt skolarbete på och jag är uber taggad! Gud så härligt att slippa nästan alla böcker och lösa pappren som man bara tappar bort. Jag kommer att vara jätte rädd om den och har tittat lite på det här med datorväskor. Jag behöver en som är praktisk som datorn får plats i men även plats över för ett eller annat block. Idealet var att den även ska kunna användas på fritiden som en vanlig väska liksom, och inte heller vara för dyr. Jag tror att jag har kommit farligt nära...!


En Mulberry lookalike för 299 kr! Någon gång vill jag äga en riktig Mulberry men den här är väldigt lik. Ska vänta lite med att köpa den dock för något bättre kan dyka upp, men hittills är den nummer 1 på min lista!


BLOGGA?

"Orkar jag blogga? Ja.. Nej.. Eller kanske bara en bild? HMM.. Ska jag blogga?" Så har mina tankar gått igår och idag. Kom hem sent på söndagskvällen så orkade inte då. Och inte igår heller som ni märkt. Egentligen förstår jag inte hur jag orkar nu heller. Jag somnade nästan på mentorstiden idag, somnade nästan när jag gick (!) och somnade nästan under lunchen. Varför så trött? KNÄPPO LÄPPO MEPPO SEPPO LOPPO HOPPO ROPPO TOPPO bläääää. Hej jag heter Sandra och är för trött för detta. Nu ska jag gå och analysera en bild (läxa). godnatt, bloggar mer latero!


EXEL FUTURE CUP - FORSHAGA

Sitter hemma vid köksbordet just nu, och då kanske ni undrar varför jag inte är i skolan.. Jo jag har redan vart där idag sörru. Haft hemkunskpasprov och grejer men har nu ledigt halva dagen för jag ska nämligen till Värmland! Forshaga för att vara mer exakt och nu ska jag byta om, sedan sticker jag och pappa iväg till samlingen i en hyrd skåpbil som ska ta oss dit. Jag kommer ha're bäst i helgen med VÄRLDENS HÄRLIGASTE lag så hoppas att ni också får ha det så! c'ya everyone!


söööööööööööööööt?


SKA GÅ SNART!

Ja, jag ska gå snart då. Intressant. Förutom det kan jag väl säga att jag har en stark känsla av att jag har glömt något. Typ en inlämning/prov/läxa. Jag kan inte komma på vad det är heller, så irriterande. Inte så mycket att göra åt det än att pallra sig av till skolan och ta reda på det... sååå nu ska jag bara fixa hairet sen går jag. Bye bye lovers!


olda pictura'


STAN

Vet inte hur jag ska börja inlägget så vi hoppar rätt in bara. Jag ska börja göra mig iordning nu för jag och Alexandra ska dra till stan. Jag ska själv inte köpa något, jag sparar ju, men det är kul att fönstershoppa det med! Eller vänta, vet någon om det finns en New Yorker i stan, och i sånt fall vart? Har hittat en tröja där som är lite fin. Men vi ses outift kommer latero!


RSS 2.0