SNACKELI-SNACK!

God eftermiddag kamrater! Har ni haft en bra dag? Shoppat det sista inför nyår, förberett nyårsmaten eller kanske bara haft en hemma-mys dag? Jag har i alla fall varit i stan med Stina och köpt lite grejer, inte till nyår då utan till Storvreta på tisdag. Visar vad jag köpte sen men nu ska jag prata med Alexandra om imorgon. Pussochkram!


PIZZA!

Mumma! Ska äta lunch nu och tagga inför trääääning lite senare! Har inte lirat innebandy på en vecka nu när det varit jul och så, så nu är jag riktigt taggad!
Efter maten ska jag nog fota det jag köpte på mellandagsrean i måndags och höra av mig till någon som kanske vill åka in imorgon igen. Pizza time, hörs kompisar!

MY WISH

En dag som denna
 skulle jag gärna godkänna,
ett paket med innehåll av detta
och på en sekund jag skulle sätta
på säsong 1 och 2 av Glee
och inte tänka på denna tråkiga dag som är snöfri.


BLÅSIGT

Titta, jag bloggar! WOOOW!!
Aja, hej på er! Hoppas att ni alla har haft en mysig jul med nära och kära! Det har jag.

Vaknade för ett tag sen och upptäckte att vår tv är paj då parabolen typ blåsigt ur banan för våra kanaler. Såå, jag är ensam hemma med ingen tv och inga planer...? Great! Måste nog äta frukost snart men jag funderar på att gå till Pressbyrån och handla med mig godis och en varm baguette, det låter frestande. Det blir nog ganska mycket bloggning idag (tror jag att jag kan lova) då jag inte har något inplanerat.

Best wishes,
                     your Sandra.


RELAXTIME!

Hej hej! Har precis käkat och sitter nu framför Vampire Diaries med mjukiskläder, nice! Fortsatt relax hela kvällen tror jag och tagga inför imorgon! Först: Handla klart julklappar med brorsan. Sedan: Stina kommer hit ocH sover!
Fun day, nu ska jag hämta goudis och tjocka mig, hörsssss




nyss!

RSS 2.0