Idag är en bra dag!

Hej på er! ♥
Som rubriken lyder så är det här en riktig toppendag! Började klockan 9 och slutade 12, fick tårta i skolan och firade att den fyllde 10 år, gemensam dans för alla på fotbollsplanen och nån halvrolig uppgift om olika årtal så jag har inte mycket att klaga på. Efter jag skrivit klart det här ska jag röja undan lite läxor också. Ska försöka att börja med saker i tid så det inte blir så mycket stress! Hörs snuttisar ♥

Gårdagens

 
 
Igår hade jag på mig vinröda byxor från Bershka, USA sjal från Vingåker, örhängen från Gina Tricot, armband från Bik Bok och väska från Aldo.

Tränat / Tillbaks

Hej! Kom tillbaks för lite mer än en timme sen från en löprunda+lite intervaller med brorsan. Vet inte hur långt vi sprang men efter fysen var jag slut så det känns riktigt bra nu! Har hunnit duscha, fört över lite bilder och gjort grönsaker med dipp. I och med skolstarten påbörjar jag en sundare livsstil så istället för godis och chips blir det grönsaker, fruktsallad eller nötter! 
 
Annars så löste jag det där med bloggstrulet. Eller löste och löste, helt plötsligt var allt normalt igen och sen blev det knasigt igen men nu verkar allt fungera som det ska. Hoppas det håller i sig! Godnatt på er, sov sött!

Bloggstrul?

Gaah, får panik! Ser ni också vad som har hänt med min design?! Typ kategorilistan och annat ligger nu längst ner i bloggen på typ vänster sida, under alla inlägg..? Alla inlägg utom det första har tappat den vita bakgrunden och ligger typ och flyter helt oregelbundet runt på sidan..? Hur länge har det varit så här? Har ni någon koll, för jag har då inte det..!

Bättre humör / Vandringen

det kallas bildbrist.
Är på bättre humör nu än vad jag var innan jag stack på träning. Skönt! En av anledningarna till varför jag älskar innebandy: när du väl kommer in på plan glömmer du allt annat och fokuserar på spelet! Woopwoop.
 
Håller på att packa lite inför vandringen imorgon också. Jag ska gå 1 mil med min klass och vår parallellklass så det blir ju lite att fixa då. Det slutade med att jag fick ta en grå ryggsäck som det står ett hundmatsmärke på... blä. Men det blir nog bättre när man väl kommer dit och jag ska gå in med en positiv inställning. Man får göra det bästa av saken! Godnatt på er så hörs vi imorgon!
 

First day/Last day

Tja! Första dagen i skolan avklarad. Det var riktigt roligt att träffa alla igen och snacka av sig. Vi fick schemat, info om en vandring vi ska göra imorgon samt lite allmän info. Det var mindre roligt. Något som var ännu tråkigare var att det var SISTA gången jag börjar en hösttermin i grundskolan, därav den fyndiga rubriken med last day också! Vid tolv-tiden var jag och Astha hemma hos mig och vi snackade as mycket om sommaren och allt möjligt. Käkade lunch också och efter hon gick för en stund sen har jag konstaterat att jag varken har regnkläder eller en ryggsäck som är acceptabel. Vilket betyder att jag får bära min vandringspackning i en plastpåse. Kul, verkligen kul! Nej det här inlägget tyngs ju ner av min pissiga attityd, ska inte förstöra er kväll. 
fett roli'

Hej, mycket hej!

Är på väg ut från dörren nu, ska ta ut vovven på en sväng och kanske köpa med mig en tidning också. Kom hem runt ett idag från Alexandras land. Åkte i onsdags men berättar mer sen för annars bajsar han på mattan. Hörs!

Canon G12

Hej! Sitter och läser på lite om min kamera. Efter 8 månaders ägaskap känns det väl dags att lära sig lite mer om den. Skulle vara kul att vara riktigt bra på foto och redigering, det höjer kvalitén på bloggen så otroligt mycket! Det återstår att se om jag får något grepp på det där..
 

Sminklådor

Här har vi sminklådorna jag pratade om i summeringen. Jag kunde inte vara mer nöjd då de både är fina och praktiska. Har tidigare haft som öppna flätade korgar men det kändes som att det blev rörigt även fast man städade då man hela tiden såg det som låg i. Med dessa slipper jag det då det är lock på dem! Och billiga var de också, tror jag fick betala runt 250 kr för båda!

Duschen nästa!

Nu hoppar jag in i duschen som det sista jag gör idag. Efter det ska jag packa ihop lite grejer inför imorgon då jag har en så kallad träningsdag med laget i hallen. Vi ska vara i hallen hela dagen och jag vet att det kommer bli minst 1 fyspass och 2 innebandypass och förmodligen lite andra aktiviteter också, så för att vara helt utvilad ska jag hoppa i säng så fort som möjligt! Puss! ♥
 

v.32 summering

I måndags kom vi hem från landet, eller rättare sagt så var det första heldagen hemma. Jag tog det väldigt lugnt och taggade mest inför träningen på kvällen. Den gick helt okej. Har köpt en ny klubba då min gamla egentligen är för kort men så envis som jag är körde jag med min gamla ändå. Det resulterade till bollar som flög upp i taket eller ingenstans. Det kanske är "naturens sätt" att säga till att borde köra med den nya jag köpt..?
 
Tisdag, bästa dan på hela veckan! Jag och mami åkte till Farsta och shoppade. Helt ärligt så tror jag aldrig att jag har burit på så många påsar, någonsin! 10 påsar senare och några tusenlappar fattigare var vi tvungna att bryta för att hämta min brorsa, tur var nog det ändå annars vet jag inte vad som hade hänt.
baksätet i bilen efteråt..

I onsdags var planen att åka tillbaka till Farsta och köpa en spegel vi sett på en inredningsbutik och så blev det också! Jag köpte även en till (köpte en på tisdagen) låda att förvara mitt smink och så i (bild kommer). På kvällen var det återigen träning och min kamp med den gamla klubban fortsatte, det gick ännu sämre denna träning så nu har jag skrotat den för gott!
 
Igår var det torsdag och jag bestämde mig för att baka Oreo bars! Vaknade väldigt sent så det var inte mycket mer att göra av dagen än det. Hade hittat receptet på en bakblogg och det såg så jäkla gott ut och jag kan inte annat än bekräfta att det var/är det! De består av en krispig botten på smör&krossade oreo kakor, en seg "browniekaka" av två sorters choklad och en topping på grovt hackade oreos och mörk choklad, samt lite ringlad vit choklad över. Chokladfrossa!
 

I'm back!

Hej på er! Usch vet ni.. jag skäms för att jag inte uppdaterat er under de senaste dagarna. Eller hela veckan faktiskt. Håller på med en liten summering av veckan som ni missat i alla fall och så har jag laddat över en hel del bilder från kameran också. Måste ha minst 7 möjliga inlägg att skriva. Återkommer snart ♥
bild från landet

Beställd!

foto: angelica blick
Klickade hem denna nyss! Har letat efter en snygg, lite unik militärgrön jacka hela sensommaren nu och idag fann jag den. Längtar tills den landar i brevlådan och jag får prova den! Nöjdare kan man inte bli!!!

Getingstick!

Blev precis stucken av en geting. För första gången i mitt liv och satan va ont det gjorde, svider fortfarande..! Jag har alltid haft en sådan rädsla för getingarna också fast jag aldrig blivit stucken och den blev inte mindre av det här. Vilket drama, haltar typ fram. Bra timing med tanke på första träningen i kväll.. Bra Sandra, bra..!

Premiär!

team sweden f97, selected player international 2012
Woop woop! Taggad till tusen! Nervositeten är på topp, humöret likaså! Imorgon kliver nya truppen DJ in för säsongens första innebandyträning! Nice! Och ja, jag ska avsluta varje mening med ett utropstecken, förutom den här dock. Hejsvejs, önska mig lycka till imorgon! 

Wanties

 
Fall fashion
 
 
Follow me @ Polyvore ---> sandra-e
Oh god, oh god vad det kliar i fingrarna efter nya kläder och smycken. Är faktiskt lite taggad och inställd på höst just nu.. Älskar att få börja klä sig lager-på-lager igen! På collaget kan ni kika in några av mina cravings för hösten som jag ska spana extra efter på shoppingturen här i veckan! 

Miss my girls ♥

Saknar er tjejer, vi måste träffas snart!
Måste bara skriva ut om hur länge sedan det var jag träffade de här underbara bruttorna! Typ hela sommaren! Okej inte direkt så länge, men det känns som det! Hör av er om ni ser det här så får vi bestämma en dag när vi kan träffas (Astha & Alexandra)
 
Annars kanske ni märker att jag har lite brist på saker att fylla inläggen med. Vill i alla fall hålla uppe en hyffsad uppdatering tills jag kommer hem till vardagen igen. Då blir det mer spontana och intressanta inlägg! Hörs så länge! ♥

Put your jacket on

 
Put your jacket on
 
Follow me @ Polyvore ---> sandra-e

Present till farmor

Lila och silver pryder lilla farmors present denna gång. Jag måste erkänna att jag är ganska stolt över min inslagning, kortet matchar ju till och med.. pluspoäng. Själv anser jag att inslagningen är lite av halva grejen med paket om inte mer. Jo, det måste nog vara mer. Det bästa jag vet:att göra andra människor lyckliga och att få slå in snygga paket. Punkt!

Farmor & Farfar

i brist på bilder drar jag fram en korttrick
ur rockärmen och lägger upp min pb @ fb
God morgon sötisar!
Nu sitter jag förmodligen i bilen på väg till farmor & farfar i Norrtälje. Farmor fyller 74 år idag så vi ska fira med tårta och gratulationer!
 
Som jag nämnde igår så har jag förberett ett antal tidsinställda inlägg, annars slänger jag nog in någon mobilblogg också! I värsta fall så blir jag inte borta så länge då jag åker hem imorgon. Ni får ha det så bra de här två dagarna så ska jag se till att återkomma med lite bilder från helgen! xoxo

H&M

Drog en minishopping på H&M i eftermiddags. Köpte 2 nya bh:ar varav en var anpassad efter boxerlinnen, smart, och ett par trosor!
 
Nästa vecka har jag en inplanerad helshoppingdag med mamma. Funderar på om det blir Nacka, Farsta eller Sickla jag ska dra med mig henne till, vad tycker ni? Då SKA jag shoppa loss!

3 inlägg/dag

Ville bara kika in suuuper snabbt och klargöra att det blir 3 inlägg per dag under tiden jag är borta, det borde funka va? Godnatt nu snuttisar! ♥

3e augusti 2012

Njuter av ett glas bubblande cola samtidigt som OS får rulla på tv:en i bakgrunden. Fixar massa tidsinställda inlägg samtidigt! Jag lär mig tillslut..
 
Idag har jag gjort som alla andra dagar den här veckan. Vaknat runt tio, käkat frulle, tittat på tv i typ 2 timmar, gjort mig iordning lite och gått ut med Chaplin. Sedan har jag väntat på att någon ska komma hem så jag får någon att prata med. Det har nämligen bara varit jag hemma på dagarna den här veckan. Ändå skönt att vara lite själv och slippa allt tjat :)

Min lunch

Vem skulle tacka nej till denna lunch? Inte jag! Philadelphiaost, rostbiff, baguette, gurka och paprika skrammlade fint i magen. Kände mig helt okej nyttig också efter, plus för det!

My love ♥

 
bildkällor: tumblr och hans facebooksida
andra bilden: längst till vänster

Låt mig presentera er för min framtida man: Tom Daley. Han tävlar för brittiska laget i simhopp+konstsim nu i OS. Ser ni hur bra han ser ut?! Checka in kroppen på den pojken, och leendet! Han fyllde 18 för några veckor sen bara så det är ju inte så farligt. Jag om någon kommer sitta bänkad framför tv 10e/11e då han ska tävla!

True

- unknown

Blev bara lite inspirerad av detta citat. Det är nog ett av mina favoriter, vore trevligt om man kunde få upp det som en canvastavla i rummet. Ska tillbringa dagen till att luska vidare i den möjligheten!

Inköp

What's in the box?
Är det en igelkott...?
Vi närmare oss svaret..
Det var bara världens finaste skor!
Gla' tjej!

Paket / Promenad

Hej allihopa! Hoppas alla har haft en bra dag. Var precis ute och hämtade upp ett paket. Från nelly.com, kan ni gissa vad som är i? Jag är grymt nöjd i alla fall!
 
Annars så har jag varit ute med Chaplin också. Vi busade och sprang lite på gräset. Förstår inte vad det är med vädret heller, mitt på dan strålande sol och nu mulet och halvkallt.. Knas. Nu ska jag till Huddinge Centrum en snabbis och sedan får vi se vad som händer. Kram!

RSS 2.0