38 - INKÖP


h&m 50 kr (rea)


new yorker 89 kr


bikbok 149 kr


bikbok 149 kr


zara 149 kr (rea)

37 - UNITED STATES OF AMERICA

idag blir det en bra dag, det känner jag på mig. först blir det solbryggan med massa folk och sen ska vi hem hit och kolla film på kvällen. nu ska jag käka frukost (lunch?) och sedan kommer Alexandra och Astha hit lite senare.
ADIOS!


lite halvtaskig bild sådär men hann inget annat ;)
tröja bikbok shorts only


36 - MOBILBLOGG!

sitter i bilen påväg hem nu! Här haft en toppeneftermiddag med min mami och fastän jag sa att jag inte akulle köpa så jätte mycket så gjorde jag det ändå... måste bli lite bättre på att lyssna på mig själv ;)

35 - NACKA FORUM

WOHO, changed plans! åkte aldrig med mamma till jobbet för att det är ju så bra väder så kände ett stort behov av att ligga och pressa ;) har gjort det sen 10 nu kanske men börjar bli lite småhungrig så tänkte fixa det. mamma ringde för en timme sen kanske och sa att hon har eftermiddagen fri så vi kan åka och shoppa!! :D:D:D det bästa av allt var att jag fick välja vart vi skulle och jag visste direkt att det var Nacka Forum som gällde, mitt absoluta favorit centrum (stan fungerar ju alltid men det är inte ett cemtrum direkt). nu blire mat.. äta äta äta! nam nam nam!


sådär lagom snygg va? haha.

34 - SHOPPINGSUGEN

ja rubriken säger ju ganska mycket. det känns som att det var jätte längesen jag shoppade kanske helgen innan skolavlsutningen (som var den 14 juni) och jag börjar få abstinens här! ;'( aja idag ska jag i alla fall INTE shoppa utan ska fixa mig nu för måste skynda mig för att jag ska med mamma till jobbet!
Bye guys!


random bild tagen av moi!


33 - VÄRLDENS FINASTE!!!!

OH MY GOSH! ni måste hålla med om att den här bikinin är världens finaste! gått och trånat efter denna ett långt tag nu men har inte slagit till dels för att det känns som att sommaren försvann där ett tag och att hösten titta fram men också för att jag inte har 349 kr nu. måste nämligen spara eftersom att den här månaden ska jag till Spanien med en kompis och hennes familj och jag kan därför inte bränna alla mina pengar nu innan här hemma i Sverige... snyft men fan va snygg den är!


bikini style by tyra


32 - NELLY.COM

http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=1LP6stnt0rJErMHbNXvoyuPntTkZJUS8fh3NRf5ONDQ3OYTbtCFf#Gallery 

Gick precis med i Nellys tävling på att hitta höstens drömklänning! Rösta gärna på min klänning genom att klicka på länken så kommer , skulle vara jätte tacksam över det. Lämna en kommentar här vid inlägget om ni själva gjort en klänning så kan vi rösta och hjälpa varandra att nå topp 100 eller högre! :)

31 - DRESSCODE


tröja h&m shorts only


30 - DAGENS... PLANER!

god morgon! som jag ser idag har mina önskningar slagit in för både vädret och min statistik har förbättrats! jag får uppdatera mycket denna vecka har jag bestämt för att ta igen lite av det jag inte skrev när jag varit borta. tyvärr så håller det inte i sig så jätte länge för att nästa vecka på Måndag så åker jag till Prag för att spela en innebandyturnering (:D:D:D:D:D:D)!!! men det är ju en hel vecka kvar så mycket roligt kan hända innan Måndag. just nu är jag i alla fall hundvakt så jag ska torka håret lite och sen gå på en promenad. och efter det ska jag banemej SOLA!
C U!


29 - TRÅKIGT!

nu är jag hemma igen efter en mysig helg i Sundsvall. en stor del av min lilla släkt på mammas sida var där också och firade midsommar med oss så det var trevligt. tyvärr har jag inte alls många bilder för jag glömmde systemkameran hemma, eller rättare sagt pappa gjorde det, så fick använda mobilen istället. någon outfit bild blev det därför inte heller men hade inte på mig något speciellt så det gör inget. kanske slänger upp en bild senare på linnet bara som jag hade på mig. aja har suuper tråkigt så ska ta och springa till dushen nu och sedan kanske ringa någon kompis.. ;) heidio så länge!


28 - LOVELY

VAGABOND 1000 RIKSDALER





då var det väl dags att visa upp de här skönheterna. köpte de i årsskiftet 2010-2011 i Helsingfors. jag satt nog i skoaffären i 1 timme och funderade på om jag skulle köpa de eller inte för mitt val var att jag skulle betala de själv. och som ni ser så köpte jag de. vad kan man egentligen mer säga än att de är de perfekta skorna.


27 - DÅLIGT VÄRRE

jag och familjen sticker upp till Sundsvall (vårt landställer) över midsommar och kommer hem mitt på dan på söndag. därför fortsätter den pissiga uppdateringen tills dess och likaså vädret ser jag. statistiken hakar också på det tåget men vi får hoppas att allt får en bättre och ljusare framtid under sommaren. C'ya after the weekend!


och så en hederlig  bild i slutet såklart.


26 - HOME SWEET HOME

nu är jag hemma igen efter en tuff vecka på selected. jag har haft skit kul och lärt känna massor med underbara tjejer och killar! lite krångel har det väl uppstått men det är sånt man får ta. JUSTE! jag vann ett pris också! mitt namn blev uppropat i högtalaren och så fick jag gå ut på planen med typ 30 andra människor för alla vi fick pris för att vi hade utvecklats mest i campen i våra lag. mina tränare tyckte alltså att jag hade utvecklats mest av alla i mitt lag, F97 Stockholm Syd.


godnatt nu kompisar! bloggar mer imorgon om min uppdatering framöver.

25 - SLUT

Hallå där! bloggen har ju varit utan uppdatering i några dagar nu för de tidsinställda inläggen tog slut, oupsii, men tänkte bara uppdatera lite snabbt nu för vi har precis spelat match och har lite fritid nu. Veckan hittills har varit bra men däremot inte maten. Jag sitter just nu i Eriksdalshallen och väntar på att våran fys ska börja. Det har kanske inte var det roligaste inlägget att läsa men det är i alla fall något, och för att gora detta inlägg ännu tråkigare så blir det ingen bild för jag har inga på mobilen! Haha! ha en riktigt rolig måndag då. Juste grattis till min fina vän Olivia, som fyller år idag!

24 - DIFFERENT ENDING

två friis&company väskor som från början var planera som skolväskor båda två.
den rosarutiga köpte jag för 3 år sen inne på b.young i Tumba och jag hade då planerat att använda den som skolväska men då fegade jag ur och tyckte att den var för "vuxen". jag var allt knasig när jag var liten men som tur va så sparade jag den. den svarta beställde jag för kanske 1 och ett halvt år sen, den var också mening att ha som skolväska men när den kom hem såg jag hur meeeeeeegaaaastoooor den var och den planen kraschade också då. jag sparade däremot den för den är bra att ha vardagsgrejer och sådant i på innebandycuper.




23 - UR MIN GARDEROB

tänkte bara säga att alla inlägg som har publicerats här sen den 16 juni är tidsinställda då, haha har glömt att skriva det, för jag är ju på selected. och nästan alla inlägg tillhör kategorin "ur min garderob" men det är bara för att det är enklast att göra sådana tidsinställda inlägg :)


22 - VESTS

VIRKAD VÄST H&M | JEANS VÄST J.LINDEBERG






21 - H&M

jag har h&ms app på min mobil där jag kan få erbjudanden och rabatter till min telefon om jag skakar den. för några dagar sen fick jag ett erbjudande om h&ms jätte rea på deras hemsida och det var då jag upptäckte att dem gjort om sin hemsida. nu är hemsidan vit och svart och är likadan som den har varit för andra länder runt om i världen t.ex. så har USA och Storbritannien haft den här sidan ett tag men vi var väl bara lite efter. jag vet egentligen inte vad jag tycker om den nya hemsidan utan den är väl okej, jag läste i deras senaste magasin att de lagt till en ny funktion, ett virituellt provrum, så det är väl bra.


vad tycker ni?


20 - AFTER BEACH

JUMPSUITS BIK BOK 199 KR/st






19 - SELECTED!

idag så smäller det! idag sticker jag iväg till selected player innebandyläger en vecka och lirar lite! jag och papi ska snart åka och hämta Olivia som ska åka med oss och så ska jag packa ned min mobilladdare så heidio!




18 - TIPS

jag tycker att det viktigaste när man köper ett nytt klädesplagg är att man ser en sorts potential i det.
det behöver inte vara en klänning som kostar flera tusen för att den ska t.ex. sitta bra i midjan utan det är då bättre att köpa en lite billigare klänning som kanske inte har den bästa passformen utan bara man tycker om tyget och färgen så kan man alltid sy in den eller sy upp den eller annat. jag har t.ex. en del klänningar i min garderob som är uppsydda och jäääätte många linnen som jag klippt upp.
vissa plagg kan bli finare faktiskt om kanten blir lite "ruff".


aja hoppas ni ser, här är bl.a ett linne som jag klippt av och som ni ser har kanten blivit lite "ruff" och upprullad men själv tycker jag att det bara blev bättre.

17 - PRECIOUS PINK

här kommer tillslut min enkla outfit som jag bar igår, 14 juni 2011, på min skolavlsutning i sjuan. både linnet jag bar och shortsen har jag "gjort om" lite. linnet har jag klippt av från en klänning till knäna till ett linne som är längre där bak än fram (syns ej på bild) och shortsen har jag ju då sprejat knapparna på.




linne h&m shorts gina tricot ring bijou brigitte

16 - U CAN PUT THE BLAME ON ME

ack och ve jag är väl inte den bästa på hålla en bra uppdatering igång.. men ibland gör även dom bästa fel, det har blivit lite av ett motto för mig. jag sitter i alla fall hemma hos Denise just nu med Fanny så har därför inte tillgång till någon "modebild" t.ex. dagens outfit. jag får helt enkelt fixa det när jag kommer hem vilket är kanske runt elva ikväll jag ska ut snart och kommer väl hem då. den dåliga uppdateringen kommer tyvärr att fortsätta för att på torsdag så åker jag till selected player, ett innebandyläger, och då har jag förmodligen inte tillgång till någon data. innan dess ska jag i alla fall fixa några tidsinställda inlägg och visa allt jag ska packa och lite annat. ska kolla upp det här med mobilblogg också.
ja nu fick ni något att läsa i alla fall. heidio så länge!

15 - FÖRSÖKER

tänkte bara uppdatera lite och berätta om min nuvarande design.
den är som sagt bara tillfällig tills jag har fått hjälp eller listat ut hur man gör egen design.
jag sitter just nu med cirka fem flikar uppe och en power point, där min header är, och försöker att lista ut hur man byter allt. hittills har jag bara kommit på hur man byter teckensnitt på inläggsrubrikerna och två text färger så utvecklingen går långsamt men i alla fall framåt. det kan därför bli lite konstigt här på bloggen nu runt de närmaste timmarna blablalblalblal... Aja nu ska jag fortsätta.


bjussar på en gammal goding


14 - TWO PIECE

FINFIN bikini från h&m. nackdelen är väl att passformen är lite knas och byxorna är suuuper små. dessutom är den inte jätte skön så lite synd att jag beställde den. beställde den i slutet av april kanske och när jag bestämt mig för att skicka retur var det försent. jag får helt enkelt bara ha den som extra bikini och gå runt i här hemma.




13 - SILVER

SHORTS GINA TRICOT 249 KR








köpte dessa rosa shorts för ett tag sen men då hade de guldiga knappar. jag ska ha dessa på min skolavslutning på tisdag och tyckte att dom var fula med guld knappar så då tog jag bara fram en silversprejburk och gick loss. personligen tycker jag att det blev tusen gånger bättre nu än innan, det enda som är kvar är att spreja dragkedjan.


12 - SOMETHING OLD

ett himmelrike i sej. från förrförra sommaren använd cirka tre gånger, måste ta och använda den mer. jag menar den har ju allt.. transparent tyg, puderosa färg, sval och luftig, söta knappar i nacken och den gudomliga spetsen upptill. MMM...








11 - MITT SENASTE INKÖP

3 - PARIS | 269 - DEEP BLUE | 71 - LA PAZ | DEPEND KICKS





fräscha naglar är det bästa som finns på sommmaren!

10 - LOVE LIFE!

värmeslag. 30 grader i poolen. tacos till middag. nydushad. sval outfit. UNDERBARA SOMMARKVÄLLAR, FÖRSVINN ALDRIG! <3


JUMPSUIT H&M 149 KR


9 - DETAILS FROM LAST NIGHT






















8 - BILDER FRÅN HAGAPARKEN


några av oss gick och köpte en kortlek i fjärilshuset för 70 kr(!!!!) och sen var vi helt plötsligt sisådär 15 pers som spelade men det var roligt!


min gr-y-ymma hand på bubblan!


bad för vissa


finis!


avslutar med moi och halva alex ;)


7 - TWO FOR ONE

igår så kändes det som att jag inte skulle hunnit blogga allt jag ville men istället så bloggade jag knappt något alls... jaja här är i alla fall gårdagens outfit (som ni redan sett en del av).


tröja h&m shorts avklippta från new yorker armband thomas sabo
+ väska och jeansjacka.

Vi hade Vårkampen i skolan idag, vilket betyder att man ska göra massa aktiviteter, så dagens outfit var väldigt simpel därför är den inte värd att lägga upp. jag hade i alla fall på mig svarta shorts och ett turkost linne från gina tricot.


6 - AAARGGG!!

JUST NU KOKAR MITT HUVUD AV ILSKA OCH VREDE!!
jag hade idag på mig min nyfunna älskling, en vit t-shirt från h&m med små ballerinaskor på och på den så sticker det ut som rosetter och nu när jag kom hem märkte jag att en rosett såklart hade ramlat av!!! jag köpte denna underbara tröja för en vecka sen bara!! :@ och inte nog med det så var den min nya favorit tröja och nu har jag damp!!

innan:

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

efter :@@@@@@

fyyyyyyyyyyy!!


5 - BRÅTTOM

tänkte bara berätta att jag har lite brådis nu för jag ska hinna torka mitt hår innan 08.50 när jag ska gå och det är lättare sagt en gjort. hade tänkt att lägga upp min outfit nu på morgonen men det får bli i eftermiddag när jag kommer hem från Hagaparken. en bra sak med den här dagen är i alla fall det bra vädret, vi får se hur länge det håller i sig.


sommrig bild från förra sommarn


4 - RAINY DAY




linne h&m's barnavdelning shorts new yorker (avklippta jeans) skärp h&m kofta lindex

drog på mig det här i morse i tro om att det skulle bli fint väder, jag hade visst fel. men ibland har även dom bästa fel ;)

3 - GÅRDAGENS




linne gina tricot shorts only/vero moda

2 - DAGENS... BIKINI!

28 grader i poolen så jag tog ett dopp när jag kom hem, nice!


överdel h&m underdel h&m


jag


1 - GET STARTED

det ni läser just nu är troligvis det längsta inlägg ni kommer att läsa här på denna blogg för att den här bloggen krestar inte runt min vardag utan runt min största hobby, kläder och shopping. här kommer ni att kunna läsa om mina outfits och mina inköp samt vad jag tycker om olika klädesplagg kanske eller outfits... allt som kretsar runt kläder ungefär. men det kan även hända att jag någon gång skriver en kortkort text om min dag eller så men det kommer att förekomma mest bilder här på bloggen. ni får läsa och se helt enkelt  om det passar er och förhoppningsvis så gör det de.

om man ska följa en blogg så kan det ändå vara lite roligt att veta vem man följer så här är lite om mig.
jag är en fjortonårig klädtokig tjej som går efter namnet Sandra Ekdahl. jag bor och lever i stockholms län i ett vitt hus med min mami, papi och bror. jag har en vecka kvar på mitt läsår i sjuan i Trädgårdsstadsskolan och börjat alltså i åttan i höst. förutom kläder så tycker jag även om inredning och sådant tjafs.. sen också det vanliga som alla tycker om. vara med kompisar, bada, sola och blablabla.

Fem snabba:
*jag älskar att vara brun men har inte så mycket tålamod till att sola
*jag har pool
*jag har haft häst och hund
*jag spelar innebandy
*jag har haft blogg två/tre gånger förut, men det för länge sedan


jag


RSS 2.0