Minnetonka love!

 
Minnetonka love
 
 Follow me @ Polyvore ---> sandra-e

Mode/Skönhet

Ah! Jag avgudar Minnetonka boots och speciellt de här bruna! Passar till allt, alla tider på året. Till jeansshorts, en pösig vit t-shirt och brunt läderskärp på sommaren och till jeans och stickade koftor under den kallare tiden på året. När jag samlat på mig lite mer pengar blir mitt nästa köp ett par, lätt! Lite synd dock att de bara kostar 350 kr i USA och hela 1100 kr i Sverige.. 

Inte min starka sida..

Hej kompisar, nu är jag på väg till Arlanda! Och som vanligt får jag tyvärr göra er besvikna med att jag inte har förberett några inlägg innan. Hade värsta planen att göra 3 inlägg per dag men sedan fastnade jag framför Gossip Girl på tv.. Ledsen gullisar men jag lär mig nog någon gång! Ha ett par riktigt bra dagar nu så hörs vi när jag kommer hem.

London calling!

Hoootscha! Om några timmar bär det av då! Mot London och fyllda påsar med kläder, can't wait! Speciellt eftersom att denna gång blir det bara shopping och ingen sightseeing. Jag och mami drar iväg t.o.m torsdag och hoppas på att komma hem med nya och fräscha saker till höstgarderoben men också lite fynd från sommar-rean!
London, here we come!!!

Hola!

Idag har jag latat mig hela dagen. Hade en del som behövde göras bland annat se över min packning och överhuvudtaget börja packa den, städa rummet, träna och gå ut med Chaplin. Jag gick i alla fall en skogstur på en timme med lillkillen så helt tom var inte dagen. Åh juste, det där om packningen.. mer om det senare!

Sliten

Hej på er. Hur mår alla? Jag mår sådär, hoppas det är bra med er i alla fall! Känner mig yr och bara allmänt trött i huvudet. Hatar det! Man vill ta tillvara på sommaren enda in i minsta sekund och det är massa folk jag vill träffa och en hel del saker jag vill göra, fan. Men vädret är väl inte det bästa så det känns mer som höst och inte sommar så det kanske inte gör så mycket att jag bara ligger hemma, jag missar inga soltimmar i alla fall! Tänk positivt!

I love you to the moon and back.


7e juli 2012

Hej bloggen! De senaste dagarna har varit svettiga och kvava (säger man så? kvava? konstigt det låter..). Även fast solen varit framme och man velat sola har det nästan -men bara nästan - varit för varmt för det. Har fått svalka mig med ett dopp i poolen emellan åt och då har det funkat ganska bra.

Make a wish

Är rejält sugen på dessa tre saker. Redan uppskivna på önskelistan inför jul och ibland kan man bara hoppas på att gud uppfyller några av våra önskningar..

Tell me

Vad vill ni se mer av? Har själv känt mig lite inspirationslös i bloggen på sistonde. Har en del inlägg på lur men bara om massa ytligt skit. Såå.. vill ni se mer outfits, dagens.., planer, bilder, vardag, innebandy ja you name it!

Real and fake

Äkta och falsk, hur som helst vill jag verkligen beställa den! Från www.chapnlle.com. Checka in deras väsksortiment, ni lär inte bli besvikna!

Tough love

Tough Love

Follow me @ Polyvore ---> sandra-e

SWAY LIKE THE OCEAN

SWAY LIKE THE OCEAN

Follow me @ Polyvore ---> sandra-e

RSS 2.0