Kemtvätt

Slutade skolan vid kvart över två, resten av klassen vid kanske halv. I alla fall så åkte jag sedan och lämna in min jacka på kemtvätt för att jag råkade rent av HÄLLA yogurt över hela den men nu ska jag skriva en engelska sak och byta om till träning. Köpa choklad också.. *blinkblink* HÖRS!





I skolan...

.. med klassen såklart, vad annars? har vikarie, typ eget arbete men ska bara blogga innan läsning av biologi påbörjas.. typ. meeeen vi ses va?! imorgon, ikväll, om 20 minuter. ödet styr ödet.

Flipp!

Flippar sönder här borta, skulle nätshoppa lite nu hade jag tänkt, har suttit och kollat på en sak i två dagar men vad händer... jo, jag åker på träning, kommer hem och storleken är slut! skitskitskitskitskitskit. Man ska inte blogga när man är arg, man ska inte.

Omväxling.

Hej läsarna! I och med att jag ska förnya bloggen snart med header och design så ändrar jag lite annat. Rubrikerna som förut ALLTID varit i stora bokstäver switchar nu till små och/eller stora. Och sitter dessutom just nu och förbereder lite saker till bloggen, ett skepp kommer lastat med nytt! Hoppas ni har haft en bra dag hittills och ha fortsatt trevlig kväll kära vänner!

TA MIG I KRAGEN!

Nä nu ska jag ta mig i kragen och se till att göra något med den här bloggen! Tror att jag har kommit på varför jag inte bloggat... bloggen ser ju så tråkig ut! Därför har jag bestämt att efter jag har plöjt undan mig gigantiska hög med läxor, vi säger väl runt midsommar någonstans, ska jag se till att skaffa en ny design och fixa till lite här och där! Okej, inte vid midsommar kanske men sportlovet (?). Nu när jag inte har uppdaterat på länge har jag en del att skriva om så.. spänn fast er för nu, NU KÖR VI!!

USA

i only have one thing on my mind right now... these shoes

SKUUULAN!!

Hallåå! Nu sitter man i skolan med sin fina Mac, kul. Med astha och lucas, kul. Vi leker med photobooth, kul. Nu ska vi leka vidare snart blir det att kolla på kortfilmer, kul. Byyyyee!



RSS 2.0