You wake me up

Hej hallå! Vakna precis med världens träningsvärk, aj. Ska försöka stretcha bort det lite och äta lite frulle sedan bär det av mot skolan. Ganska lugn dag tror jag att det blir, synd bara att det blev kallare i luften jag som hade velat ha shorts. Men aja. Dagens planer då: Skola, plugga och försöka övertala mami om att åka och shoppa lite med mig! En vanlig dag alltså!



Jobbar & solar

Kan man få en skönare utsikt? I alla fall medan man jobbar. Skulle inte tro det. Dagen har spenderats vid poolen med lite solning och så har jag städat rummet. Rensat ut lite vintersaker och gjort allmänt fint. Väldigt effektiv dag idag: solat, pluggat och städat. Kan inte blir bättre!

In school


Sitter i skolan och väntar på bättre väder. Haha skoja bara det är ju G R Y M T !  Har hemkunskap om typ 8 min så ska gå ner till det. Ingen annan här ännu om inte alla sitter där nere redan, knäppt. Ikväll blir det nog plugg för min del. 3 saker som ska in idag, så skönt med sista inlämningsdag idag! Nästan fri från plugg efter detta. Men vi hörs, hejhej!

Antingen... eller?

Vilken av dessa fina skulle ni beställa hem?

22a maj 2012

Godmorgon! Som varje tisdag har jag sovmorgon så hade lite tid nu på morgonen över att blogga. Sommaren verkar äntligen ha kommit om man ser till det underbara vädret, love it! Men en sak som inte är lika roligt är min garderob. Det har nyligen kommit till min kännedom att alla jeansshorts jag hade förra året.. är för små! Så nu måste jag ut på shorts-jakt, kan gissa på att det inte blir lätt. Annars då. Jo har ju fortfarande massa planer till bloggen men kan vi bestämma att det sätts igång en annan dag? Jag har sista inlämningsvecka just nu i skolan och fokar ganska mycket på det. Vill inte slänga in massa tråkiga inlägg bara för att jag "måste". Kvalite för kvantite!

18e maj 2012

God kväll! Har alla haft en bra dag? Hur är vädret i Stockholm? Ville bara titta in och berätta om min dag. Jag har målat en lekstuga, kikat in hos grannen och tagit det lugnt. Har funderat lite på bloggen också, massa planer som kommer igång på måndag tror jag! Stay tuned!

Ingen täckning

Hejhej! Försökte blogga igår innan vi stack men jag hann precis inte. Nu har vi i alla fall varit här en natt och allt är sig likt. Vi är just nu på väg in till "byn" för att köpa lite mat, om någon ville veta ;) Feta skönt att vara ute i alla fall, inga bekymmer! Men jag återkommer nog senare också! Synes & höres folket!

Today & yesterday

Ingen uppdatering igår har väl ingen större anledning än att annat pågick i livet, haha! Stannade kvar 4 timmar efter skolan och jobbade med en matteinlämning så kom hem vid halv fyra kanske. Då chillade jag, åt middag och åkte till Kungens Kurva. Skulle tänkt ha uppdaterat efter det men då började hockey, DH och GCB så var fullt uppe i att titta hockey och inte missa veckans bästa tv-program!
.
Idag åker jag till Sundsvall och blir där till söndag tror jag, ska försöka fixa lite tidsinställda men inte säkert jag hinner, förlåt. Ändå skönt att komma iväg lite :)

15e maj 2012

Hej på er! Det här får gå as snabbt då jag ska gå om 5 minuter och måste borsta tänderna, haha. Slutar vid lunch idag så det blir väl mer bloggning sen om jag inte stannar kvar lite i skolan för att göra lite läxor, jag är nog en av de få som jobbar bättre i skolan. Aja, ni får ha en bra dag och så hörs vi sen!

Träning om 30!

Svider om till träningskläder och laddar över lite bilder till datorn medans HIMYM går på teve, det går bra nu! Men ska inte komma försent så jag borde lägga på ett kol.

Tidsfördriv...

Storstad vs. Landet (både och)
Hamburgare vs. Pizza
Kött vs. Fisk
Hund vs. Katt
Aftonbladet vs. Expressen
McDonald's vs. MAX
Vin vs. Öl (inget)
Sverige vs. Utlandet (beror på)
Sport vs. Nyheter
Hockey vs. Fotboll
Ljushåriga vs. Mörkhåriga killar
Sommar vs. Vinter
.
Haha har störttråkigt som ni kanske märker. Hitta detta på en blogg och varför inte liksom?

Vingåkers Factory Outlet!

Sammanfattning av Vingåker: mycket skit men en del godbitar.
Dessa fick följa med mig hem!
.
Superfräsch "sjal" med USA tryck!
Sött armband med sanningsord!
Underbart sköna och fina mjukisbyxor. Bästa köpet från min sida idag!

Roadtrip!

I bilen på väg till Vingåker med mami, Alex och hennes syster och mami! Gissa vad vi ska göra där? Klappa kossor? Haha nä men det finns ju faktiskt en outlet där ;) Hör av mig när jag kommer hem eller senare under dan, går ganska segt att mobilblogga så det beror på hur mycket tid jag har över :)

Nibblevägen 8

Är det för tidigt att flytta hemifrån? Den ligger precis vid centrum och är en perfekt 1:a lägenhet. Ha begär! (har det gått för långt när man får det på en lägenhet?)












Webbkamera är roligt!

Underbar sista bild eller vad säger ni? Hahaha

Hehe oj...

Nu var man hemma alltså! Lite senare än planerat.. Började 06.30 idag och skulle slutat 12.30 men jag fick nog minnesförlust där ett tag och glömde bort hur en klocka fungerar så put the blame on me! Gick ifrån 13.30 istället men nog om det!
.
Ska jag vila en stund nu och sen kommer Alexandra hit och vi ska baka kärleksmums till personalen imorgon! c'ya

Waking up in the morning

*gäsp gäsp* God morgon på er! Om ni är vakna kanske ni ställer samma fråga till er själv som jag ställer till mig... vad gör jag vaken? Eller inte, i vilket fall! Jag är uppe med både tuppen och solen idag och är inte mer trött än en mild huvudvärk. Härligthärligt ja! Idag, torsdag, ska vi hjälpa till att öppna på dagis så därför är jag uppe nu. Sitter inte vid min dator så har ingen bild tillgänglig men ni klarar er. Hörs senare gullisar!

Lördagen - Min födelsedag!

Kände att det var dags att berätta om min födelsedag, den BÄSTA EVER!
.
Jag blev väckt 9 av mami, papi och bror och fick mina paket av dom, åt lite frukost och duschade. Sedan satt jag och gjorde iordning mig jätte segt i mitt rum för farmor och farfar skulle inte komma förens 11/12, trodde jag...
.
Från ingenstans knacka det på dörren och mamma sa att jag skulle springa och kolla vem det var. Jag var fortfarande inte klar, hade inte klätt på mig och bara sminkat ett öga men där stod STINA, DENISE och EMMA! Dom ba: fixa dig klart för bussen går om 20, och i nästa sekund satt vi på tåget in till stan! Jag visste inte vad vi skulle göra utan bara vart vi skulle, Humlegården!
.
Farmor och farfar skulle komma på kvällen så det var lugnt på den fronten!
.
Väl framme i stan mötte vi upp ELIN och åkte vidare till Humlegården! De hade gjort så extremt mysigt och fint! Vi satte oss i solen, bredde ut filtar, åt mackor, bullar och muffins, lyssna på musik och drack superduper god hallonsoda! Tack så hemskt mycket mina fina för att ni gjorde min dag så speciell ♥










































Rast!

God eftermiddag folket! Sitter på praoen med Alexandra, vi har rast. Anledningen till den sena praoen är att vi ska hjälpa till och stänga ikväll! Ja, klockan 18.20 kanske jag är hemma men nemas problemas jag hade ju sovmorgon till 11.30! Men vi hörs när jag kommer hem, nu ska jag dricka upp mitt te!

My gifts

Kan ju visa lite vad jag fick i lördags!
.
Av farmor och farfar fick jag det här jätte gulliga kortet och pengar.
Presentkort att gå och fixa naglarna av mami & papi!
Nya svarta och vita jeans, också av mami och papi.
Vita converse, mamma och pappa!
Lite fränare tygskor, man kan säga att de kom från min brorsa för han gav mig egentligen lite kläder men jag bytte ett linne mot dem här för det var lite stort.
Jätte fina ballerinaskor, från början var det ett annat par men de var liiite för små och när jag skulle byta fanns de inte kvar så det fick bli dessa! Men de här var minst lika fina! Från mamma och pappa.
Köpte praktiska senilsnören i lördags på stan med lite av pengarna jag fick av farmor,farfar och morfar så det var väl lite av en present..?
Denna efterlängtade väska köpte jag även då, på samma sätt som senilsnörena.
Sist men absolut inte minst (!!) så fick jag denna jeansväst. Ville ha den i typ feb/mars när den kom men så tog den slut men mami hitta den så nu hänger den stolt i min garderob!

6e maj 2012

Hej igen! Sorry för brist på uppdatering men nu är det så här.. jag fyllde år igår! Hela 15 vårar faktiskt! Ni hade ingen riktig koll kanske så får se till att skriva mer om vad som händer i livet. Håller på att skrapa ihop ett inlägg om min BÄSTA födelsedag NÅGONSIN, helt ärligt! Tar kort på lite presenter men de kommer upp lite senare.
.
Idag då jo då har jag bytt 2 grejer jag fick igår till 2 par skor och det är väl det mesta. Är super trött då det blev en lång men händelserik helg så vi får se om jag kommer orka upp imorgon och ta hand om alla barn..
Kramis på er så får ni kika in lite senare ♥

Och så vare' det här med styckesindelning..!

Ja nu ska jag ta upp det här. Som ni kanske märkt eller inte märkt skriver inte jag med styckesindelning i lååånga textinlägg men jo, det gör jag! Från min sida av skärmen blir det styckesindelning men när jag sedan publicerar inlägget så.. vips! så är det borta... Funderar på om det har att göra med temat och kodmallen jag har, får luska vidare men alldeles nyss kom jag på hur jag kan göra styckesindelning. Se under ↓↓↓↓↓
.
Hallå igen! Ser ni punkten här över ↑↑↑↑↑↑ Eller inte precis där över utan över "Hallå igen!" Så måste jag göra för att det ska bli styckesindelning, punkten stör väl inte för mycket? Kanske inte blir lika lättläst som utan punkt men i alla fall bättre än en halv datorsida utan.
.
Då vet ni! Kyss!

Onsdag, Torsdag, Fredag

Hej hej hej hej! Har ni lust att läsa om mina tre senaste dagar så är det bara att forsätta vandra neråt med blicken.
.
I onsdags började som sagt jag och Alexandra på vår prao på dagis.Vi jobbade nästan 7 timmar och jag var konstigt nog väldigt trött när jag kom hem. Det förvånade mig då jag trodde att det bara var att leka med barnen men framåt eftermiddag kunde jag också ha behövt en sovstund. Vi var både ute och inne och lekte och busa. På kvällen vankades det träning för min del och det var roligt som vanligt!

I torsdags då. Jo, då kände jag mig lite varmare i kläderna på praoen och började att lära mig en hel del namn. Alexandra och jag blev uppdelade då jag var i skogen hela dagen och hon gick till Parkhemskolan med några andra. Så jag tror jag har fått mer frisk luft dom här dagarna än hela förra veckan!
.
Igår var det fredag och väldigt lugnt på dagis. Inte så mycket mer att säga, var en helt vanlig dag med ute lek, inne lek, lunch, sovstund, inne lek, mellis och sen gick vi hem och helgen började. Hockey VM premiär för Sverige och det var najs med en seger mot Norge. Var väl lite skrivet på pappret innan att vi skulle vinna då Norge inte hållit samma klass som vi tidigare men för en stund blev det spännande och nervöst hemma i soffan. Oj, nu blev det värsta matchreferatet, hahah!
.
Okej, nu ska jag avsluta det här innan ni somnar, lycka till att läsa all text nu då! Eller vänta, om ni läser det här har ni ju redan läst all text.. FAN VA NI ÄR BRA!

Oh, happy day!

Min dag har varit så härlig! Legat och solat, lyssnat musik, spelat kinaschack och tagit massa bilder bara. Jag var pigg när jag vaknade också då jag tog det lugnt igår och imorgon blir det prao i en och en halv vecka. Chill''' Bjuder på en massa bilder här under då, kanske mina härliga känslor smittar av sig lite!

I am flying!

Inga ord kan beskriva mina känslor för vädret! ♥

1 maj 2012

Wihooo! Första maj redan, kan det bli bättre?! Ville mest säga godmorgon om det är någon annan som är uppe, eller kanske blev det en sen Valborg igår.. ;) Hur som helst så godmorgon till er oavsett tidpunkt ni läser det här. Och juste, uppdateringen kanske blir sämre idag också då vädret fortfarande är fint *tre knack i träbord* så jag ska sola hela dagen, nästan.

och ja, jag fastnade verkligen på bild idag!


RSS 2.0