Fotboll och smulpaj!

Kollar fotboll med familjen och käkar smulpaj med äpplen och vaniljsås, mumma! Sitter samtidigt och leker med lite ideér till bloggen framöver, funfunfun! Hörs!



Innebandy!

Hej på er! Om en halvtimme är det samling för träning men nu ska jag äta. Tänkte bara uppdatera er lite. Har inte hänt någonting på mitt sportlov. Jag menar, alla är borta, allvarligt.. alla. Imorgon ska jag och brorsan i alla fall in till stan och käka, köpa present till morfar och jag kanske kikar lite på kläder, brukar bli så :) Aja, kommer nog upp lite fler inlägg ikväll om lovet men hejdå!



Måndag 27 februari.

Inga planer för idag ännu. Dem flesta har antingen flytt till varmare eller kallare breddgrader så jag tror fasiken att jag ska plocka fram matteboken och räkna ut hela den idag, i alla fall kapitlet. Det är vid såna här dagar som jag vill bo i typ Östersund eller Värmland med en liten stad bara. Några små butiker som H&M och second hand, ett mysigt fik, en massa vänner, en onepiece och frysta blåbär. Då skulle jag minsann ta mig in till stan själv, köpa en grymt fin vinröd tröja på second hand, hem och hoppa i onepiecen, göra plättar med blåbär och umgås med mina vänner. Nä, det låter för idylliskt. Jag är ingen "lullull" person.

IKEA och läxor

Inte den perfekta kombon. Mamma stack till IKEA, utan mig. Någongång måste väl vara den första och lite stolt är jag över mig själv. Idag är en av dem få gångerna då jag lyssnar på mig själv och inser att jag måste göra min läxa som ska in senast ikväll 23.59. Ska börja på den nu och stänga av tvn, den stör mig bara annars. Imorgon är jag äntligen fri från läxor och då börjar mitt sportlov, på riktigt! Hoppas att ni andra får en fin dag i vårsolen!

Uppe med tuppen!

Godmorgon ni som är uppe! Sovit gott? Jag sov helt okej faktiskt, till allas kännedom liksom! Okej, kan väl berätta vad jag gör. Jag sitter i bilen på väg till Rotebro, ska spela cup idag nämligen, grymt kul! Spelade en match redan igår och den vann vi med 3-0 så jag hoppas att det går lika bra idag :) Ekerö nu 08.45, kanske mobilbloggar mer under dagen. Puss cutefreaks!

Toppen dag!

Hej alla fina! Hade en riktig toppen dag idag! Till en början var jag inte så jätte taggad till skolan men efter att ha lagat något av det godaste jag har ätit (falafel, pitabröd, fetaostsås och sallad+tomat) kändes allt mycket bättre. Lagade det på hemkunskapen och sedan fortsatte dagen med film och chill pluggande. Idrotten var nog det bästa idag. Hade världens roligaste och schystaste vikarie så vi fick göra lite vad vi ville. Att min grupp bara var 12 st också var fett mysigt. Vi släckte ner hela salen, drog på högsta volymen i högtalarna och dansa sönder! I alla fall några av oss och fan va kul jag har haft idag! Hur var eran dag?

"Natt"bloggning

Hej på er som läser nu.. ingen. Jag kan inte somna, har för mycket tankar i huvudet. Mest kring skolan. Jag menar, what's up with that? Jag spenderar i stort sett all min vaken tid till skolan. Om jag inte går i skolan så går jag upp tidigt på morgonen för att ja... göra mig iordning till skolan. Efter skolan går jag hem och pluggar läxor som jag har fått från.. skolan.
Stressen stiger mig upp över öronen just nu, någon vänlig själ som har lust att ta lite av min börda..? Nä, trodde inte det heller. Spanska.mega.super.svårt.prov imorgon kombinerat med en låt som ska skrivas klart imorgon på musiken, själv, låter i mina öron som trams. Jag är duktig på mycket men tro fan heller att jag kan göra det plus att skapa världsfred. Lärarna verkar ju tro det. Allt ska ske på en sisådär 15 minuter också. Allt på en gång. Pang bom tjafs bara. Inga konstigheter. Nejnej. Engelska kärlekshistorian och hemkunskapsuppgiften på 48 sidor ska vi inte ens tala om. Börjat på dem? Nej. Ska båda in på fredag? Ja. Förmodligen är inte jag den enda tonåringen som är skoltrött. Jag är ju inte direkt speciell. Vem är det egentligen om allas liv ändå kretsar kring skolan? Eller det kanske bara är mitt. Så är det nog.
Tankar kan allt hålla en uppe många timmar. Onödigt att läsa va, ni som orkade? Haha grymt roligt. Upp om 6 timmar då. Och då börjar allt om igen. Peta i mig en torr macka som ska föreställa någon slags frukost, sega alldeles för mycket resten av morgonen vilket resulterar till att håret som du ägnade 40 minuter till ändå blev förstört av att du slängde väskan över axeln för att du hade bråttom, gå till skolan och halka lagom många gånger, lektion, lektion, lektion, zombier som går längs korridorern (och med det menar jag elever), hem, plugga, titta på tv, plugga, sova. Alla är vi likadana i slutändan.

|JACKET|

Perfection.

Dethäräretttidsinställtinlägg.

Hej bloggen, vette katten vaföö jag skriver detta? Inget att blogga om men vi hörs när jag kommer hem! Tuddelluuu

Snö kan du dö?

Godmorgon kamrater, en sådan strålande dag vi får tillbringa 24 timmar i nu. Fåglarna kvittrar, vinden blåser, solen steker och barnen leker på gatorna.
Nej. Ljug inte nu.
Man kan sammanfatta mitt liv just nu som en riktigt jävla hög backe, på väg nedför. Jag är inte på topp och snön gör ju allt så underbart, perfekt mycket bättre! Bloggen har varit väldigt negativ på sista tiden, förlåt. Jag själv hatar att läsa folk som bara bloggar om depp så jag förstår om ni lämnar mig, men snälla lämna mig inte! Jag lovar att bli bättre och gladare, städa mitt rum och äta upp mina grönsaker! Tack för att ni förstår!

1 ½ timme...

...tills det är dagen då mina inlämningar ska in. Är 1/3 dels klar med den ena och nu började jag på den andra, panik. Ska öva till min svenska lite också. Varför, varför, varför lyssnar jag aldrig på mig själv och sparar allt till sista dagen?! Varför.

Cooking

Fixar med middag till family, ser det bra ut?

ALLA ÄCKELS DAG

Dagen börjar med att packa en väska i 50 minuter med skridskor och skit för att sedan få reda på att vi inte ska åka skridskor i skolan för läraren är sjuk. Väl framme vid skolan i morse vänder mina snälla kompisar med mig för att gå hem och lämna min dator så vi kommer försent. Inga skridskor = vanlig dag = behöver dator = lämnat datorn = inget liv = depression. Inte nog med allt det här, vi fick matteskitäckelläxa tills imorgon också Lärarna har dessutom ingen empati. Vi kunde inte jobba i skolan utan våra datorer och då ansåg jag och några till att vi istället skulle gå hem och jobba men ICKE! Nu är jag äntligen hemma och ska jobba inför 3 inlämningar imorgon men nu krascha min Mac. Men hörni, glad alla hjärtans dag! ♥

Lögn

Bilden ljuger. Sur och inte glad tjej nu. Värsta dagen på länge. Känner för att sätta mig och gråta. Uppdaterar varför sen. Farväl för i helvete.

Högdalen

Woho topp humör idag! Haft SO hela dagen, fyra timmar alltså, och om 20 minuter slutar jag! SMILE! Då ska jag upp till mamma och pappa på jobbet, chilla en timme och bylta på mig en jädra massa kläder. Sedan åker jag och hämtar upp Stina och vidare till Högdalen centrum. Där ska vi stå utomhus och dela ut choklad och grejer, därav de tvåhundra tjocktröjorna. Då vet ni i alla fall att uppdateringen på eftermiddagen/kvällen kan bli halvt lidande.
Happy friday people! Don't do anything stupid!



å så är planerna..

outfit kommer senare om jag hinner.
två lektioner till, hem fort som attan, jobba lite so, käka något lätt, träning, direkt iväg till match, hem, duscha, sova. någonstans där emellan ska jag väl hinna att klicka en bild!

Astha and I

Hej från oss till er!

manus

sitter på mentorstid och arbetar med ett filmprojekt, sådär lagom kul ? vi ska i alla fall skriva manus nu och gruppen börjar irritera sig lite på mitt bloggande så det här var allt för nu!





Bråttom, bråttom!

Godmorgon solstrålar! Sovit gott? Jag har! Tänkte uppdatera er suuuuper snabbt här för måste packa väskan och klä på mig ytterkläderna, hitta nyckeln också på 8 min! BrådiS! puss månstrålar, hehehehe, tack för mig!

Dagen

Hej på er! Sitter med mami framför tv och är sådär lagom sociala, tv är på och varsin dator i knät men vad är väl en familjekväll om inte alldeles, alldeles osocial? Skämt åsido, men jag tänkte skriva om vad jag gjort idag vilket inte blir så mycket. Har varit grymt duktig från att jag vaknade imorse! Satte mig med mitt svenska arbete som jag inte börjat på och nu är jag inne på sluttampen. Har jobbat med det hela dan! Amazing, klappklapp till mig! Men ses imorgon snuttisar,



word.

Nobody can go back and start a new beginning,
but anyone can start today and make a new ending.


STONE BODYCONE DRESS


en bild säger mer än tusen ord.. ♥


FFFFFF

Men för i *******! Nu ser jag att inte alls textsnittet och annat ändrat sig när jag är inne på en annan dator!!! f-a-n.
Vad gör jag nu liksom? syns det för er eller inte? Har det någonsin sett annorlunda ut för er eller var det bara min dator som inbilla sig att jag hade ändrat det? Eller är det nu den här datorn inbillar sig att det inte har ändrats..?

Min bästa vän ♥

Sängen, du och jag genom allt! ♥
Okej när jag fått det lättat ifrån hjärtat kanske är det kanske dags att gå upp nu, blir ju knas med mattider och sådant. En vanlig lördag i mitt liv: När jag äter frukost... äter dom andra lunch. Ack och ve, det är ju så varmt under täcket!
från igår

Text

You guys see something new? Jo såhär är det, jag är inte mästare på det här med datorer och kodmallar till bloggen men jag gjort det lilla jag kunde: bytte textsnitt, olika storlekar och ändrade liiiite med färgerna, resten behöver jag hjälp med. Blev i alla fall bättre än innan tycker jag! Men godnatt nu, ses imorgon!

Farmor & Farfar

Hej allesammans! Dagen har varit riktigt lugn idag med bland annat två timmars håltimme (whoopwhoop!) och nu är jag hemma och tar det lugnt. Farmor och farfar är här och det blir dem tills imorgon. Men nu ska jag leta inspiration, vi hörs!



Något att jobba på

Sitter och läser Ringaren i Notre Dame, utgiven 1954 så språket är en aning komplicerat men det fixar jag! Ska läsa hundra sidor till på fredag men ärligt, hur kul är det att läsa om mina läxor hela dagarna? Ska försöka bli mer kreativ och fantasifull i bloggen, vi får jobba på det helt enkelt!

RSS 2.0