NAJS!

Ja! kom precis hem från en timmes skridskoåkning på brantan, de e najs! Har käkat kebab också så allt e najs just nu. Ska najsa vidare och ladda upp inför hemma match på bele snart, ha're najs people!


nyss!


SHIT!

sov med blött hår och fläta i natt... vilken katastrof...



SWEET DREAMS


ska skriva klart min SO uppgift nu, så säger godnatt redan nu... godnatt cutefreaks!


SARGVAKT, MAJSKORN OCH KOMPISAR!

Vaknade typ 10 och chillade i en timme innan jag gjorde mig iordning. Något enkelt bara, kanske kommer bild senare. Sedan åkte jag till hallen och va sargvakt i typ två timmar (!).

Nä, fan va det är tråkigt att skriva om vad man har gjort egentligen.. Jag sammanfattar istället: Jag, Emma och Amanda åkte till Flempan och handla rostade majskorn, drog sedan hem till mig och chillade och spela kort. Nu ska jag äta! Heidio!


HELDAG I JACOBSBERG!

Ingen uppdatering idag för jag har haft en heldag med INNEBANDY (nu vart det stora bokstäver också). Jag och två 97:or till spelade Scorpions Cup med 98:orna och det var väl roligt! Nu väntar jag på att mamma ska köpa middag till henne och mig (grillad kyckling med potatissallad, mumma!) och så ska jag hem och käka, duscha och sova. Ses :)

NEW YORK - MILJÖ








GUL BIL!

Manhattan skyline

Central Park

Empire State Building

Brooklyn Bridge

Frihetsgudinnan (den står där, en aning dimmigt bara)

En hest





China Town

China Town

McDonald's i China Town!

Little Italy

Little Italy

Grand Central Station/Terminal

Grand Central Station är den största mötes platsen i USA för deras befolkning typ. Jag hörde att det passerar fler människor här varje dag, än vad det bor i Amsterdam.

Times Square

Nu får det räcka för dagen. Har fler bilder men orkar inte ladda upp alla för nu ska jag snart sova! Har match imorgon och ska upp tidigt, godnatt!


ANDREW MARC

Liten sneakpeak på jackan jag köpte i New York (aka bästa staden ever!). Marc New York by Andrew Marc kommer den ifrån och jag hittade den inne på Bloomingdale's. Super skön och alldeles, alledels underbar!


jag till höger


723

Sitter på 723 ner mot stationen. Väl där möter jag upp Astha för mathandling, lunchlagning och en MASSA snack! Hörs senare allesammans!

RSS 2.0