67 - THE SIMS..?

Tjenamors galosch! Amanda var precis här och vi har umgåsatts ;) sedan åtta ungefär, super kul att träffa den lilla filuren igen efter så länge! Vi snackade om lite allt möjligt och bl.a. The Sims (what?) och hon fick mig att bli lite sugen på att börja spela det igen kanske... Kanske ska ta och göra det nu men jag vet att om jag sätter mig vid det så kommer jag förmodligen inte gå och lägga mig förns vid tre-fyra tiden. HMMM... vilket problem huh?
puss och godnatt trollisar ;)


...


66 - LINDEX VÄSKOR

En sak slog mig idag.. Lindex har kanske inte de finaste kläderna men dem har däremot jävligt snygga väskor! Verkligen alltså. Kom hem från Skärholmen alldeles nyss och fick själv med mig en väska därifrån.
Det allra bästa med väskorna är att de kan köpas för bra priser och att de inte är så "vanliga", att alla inte har de liksom. Hiss från min sida till Lindex väskor!


249 kr gick denna loss på!

65 - PROJEKT

håller på med ett projekt som involverar en bortsprungen anslagstavla. mer om det senare.
 I'll keep you updated guys!


64 - MYCKET VILL HA MER...

Det är verkligen så också, för som sagt så kom jag ju hem från Spanien i tisdags med lite shopping men så beroende som jag är av kläder kunde jag inte motstå att surfa in på H&Ms hemsida och kolla in höstkollektionen. ÅNGEST. Nu har jag hittat en del wanties där också.. men denna gång ska jag lyssna på mig själv och spara lite pengar ett tag.


åhh men kolla bara in den här as snygga koftan! för 299 kr kan den bli min...


63 - GLASS!

Nu kom söta Astha hit så snart tar vi en promenad och köper glass, mumma! För min del blir det nog en Magnum Strawberry White. Heidio!


62 - NYTT TILL HÖSTGARDEROBEN!

Kom hem i går från Spanien, Benidorm, med en helt okej bränna och massa nytt till höstgarderoben! Dagens planer blir därför att rensa lite i garderoben och packa upp resväskan, men först ska jag visa vad jag har köpt.

från vänster: linne pimkie t-shirt zara t-shirt zara


från vänster: t-shirt pimkie t-shirt zara linne zara tröja mango


plånbok paco martinez


fickspegel, armband & klockring marknad
rosa ring six



61 - ESPAÑA!


utsikten från alexandras och mitt sovrum


poolen


flest människor i världen på en bild eller vad säger ni..? stranden mitt på dagen.


hela resesällskapet!


alla vuxna


alla barn

ME AND ALEX:












♥ LOVE


60 - HI IT'S AUTUMN CALLING

var inne på bikbok i skärholmen idag och såg deras nya höstkollektion *dregel dregel DREGEL!* skulle kunna köpa varenda plagg, helt ärligt! här är några wanties som jag kanske ska spara ihop till...


lovely, just lovely ♥


59 - NYTT

heiiii babyyys (rolig humor, huh?). aja hemma nu från Skäris med lite nya grejs ;) håller på att fixa med ett collage och packa lite samtidigt så därför blir det bara lite pissiga webcam bilder på vad jag har köpt.


bekväm "tunika" att flyga i.


"lapp" att sätta på resväskan där man kan skriva namn, adress, telefonnummer och e-post


"Elsas mode" och "Elsas värld" att läsa på flyget och när vi väl är där.


dom är svarta. dom är låga. dom är CONVERSE! Äntligen har jag införskaffat mig mina favoriter! :D


58 - SKÄRHOLMEN

tjarå guys! ha en bra dag, kommer snart!


57 - PACKAR!

Dagen har flygit förbi genom att gå mellan garderoben och tvättstugan för att plocka ut det bästa att ta med mig till Spanien. Måste ha något att ha på stranden varje dag, vilket är lättast att välja ut, bara att ta några jumpsuits och pösiga linnen. Det är kvällen som är det svåra att lista ut. Jag lär väl ha löst det till slutet av dagen. Det mesta måste ha packats ner idag för i morgon blir det en till sista minuten shopping fast med mami och sen på kvällen sticker jag till Alexandra för att sova där, det blir enklast så för planet går väldigt tidigt. Nu ska jag fortsätta min process. Känns som att jag har packat ner fler väskor än kläder än så länge, hahaha. goodbye! ♥


56 - IMPULSKÖP

Hej allesammans! Jag lovar att bli battre på att uppdatera men set har vart lite mycket nu i helgen. Är på middag idag igen men jaja det är bara trevligt :) idag åkte i alla fall jag och Olli till huddinge en snabbis. visar det jag köpte någon annan gång. Skulle bara uppdatera lite snabbt. Onödigt värre hm.. TJARÅ FÖR NU!

55 - DAY & NIGHT, YESTERDAY


DAY tröja bik bok shorts tally weijl
NIGHT tröja vero moda byxor salt skärp h&m


54 - CASE 39

Nu blir det film med Olivia, Case 39. Bloggar mer sen, ska fixa lite med gårdagens outfits. Ses :)

53 - BYTT OM

Nu har jag bytt om och ska bara sätta upp håret och sätta på mig skorna så går vi sen. Fick med men en del från shoppingen idag men inte allt jag hade önskat. Visar upp det imorgon eller ikväll, samtidigt som outfitsen.


så är läget just nu.


52 - LAST MINUTE!

halllåååå! idag, nu, blir det sista minuten shopping med Alexandra i stan. det blir alltså sista minuten x2 idag för hon kommer om kanske 5 min och då ska jag ha hunnit måla mina naglar. haha jag gör allt i sista minuten idag. outfit kommer i eftermiddag och det också gånger 2 för ikväll ska vi käka middag hos Alex familj. PUSSSSSSS,,,,,,,,


51 - SONGS

Ke$ha - Crazy Beatiful Life
Sean Kingston - Island Queen
Rihanna - Man down
Beyonce - Run the World
Bruno Mars - The lazy Song
FM Static - Tonight
Mange Makers - Fest hos Mange
Avril Lavinge - Alice
Bruno Mars - Somewhere in Brooklyn
Jessie J - Price Tag
John Mayer - Free Fallin'
Avril Lavinge - What the Hell
Tom Dice - Me and my guitar
DJ Khaled - All i Do is Win
Black Eyed Peace- Pump it
B.O.B - Ill be in the sky
LMFAO - I'm in Miami bitch
Bruno Mars ft. Eminem - Lighters

Hejhej, håller på att fixa låtar till Spanien och har än så länge inte alls många. Så jag ber om lite låttips, det spelar ingen roll om dom är gamla eller nya tycker om det mesta utom Punk och Rock då. Häddå häddå'



50 - I ♥ TALLY WEIJL

Bloggen har varit lite off enda sen jag kom hem i måndags och min enda ursäkt är att jag är helt slut. Sov i alla fall 12 timmar i natt, vaknade vid ett, så nu kanske det blir lite mer liv här på bloggen.

Det här köpte jag i alla fall i Prag:


linne AC (ann christine)


shorts tally weijl

Shoppingen i Prag var faktiskt suverän och det var väl liite billigare än hemma men inte mycket. På H&M var det exakt samma priser som hemma bara att det hela kändes mer exklusivt (som det alltid är utomlands). Ann Christine påminde jätte mycket om New Yorker och hade en del as snygga grejer! Tally Weijl var däremot en av sitt slag. Det var super bra priser och dom hade dom mest vackra kläderna jag sett! Helt klart min nya favoritbutik, shortsen kostade liksom bara 60 svenska kr! men såklart finns den ej i Sverige :'( :'( :'(
Aja får trösta mig med att det kanske blir lite sista minuten shopping med Alex i morgon innan Spanien!


49 - PRAGUE GAMES 2011!

HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ, tänkte börja med att säga förlåt för att jag inte skrev varför jag inte skulle uppdatera förra veckan. hann inte med det och glömde liksom bort det också "/ jag åkte i alla fall till Prag på en innebandy turnering som slutade med att vi tog silver! Vi kom alltså 2:a av 13 lag totalt. om ni vill läsa om hela vår resa så har vi en blogg www.fbif97.blogspot.com där allt står. jag har i alla fall haft en gryyyyym vecka med miljoner skratt och jag är så himla stolt över FBI Tullinge F97! ♥ Vi äger flickor! ;)

Det här får vara allt från nu men läs som sagt www.fbif97.blogspot.com!  
Nu blir det att göra sig i ordning för min del för min bror fyller 16 idag. Kommer upp ett schema sen på bloggen om vad som ska göras innan jag drar till Spanien så att ni också kan hänga med!
Latero bro!


48 - KEEP ON RUNNING...

uppdaterar mer sen, ska bara säga att jag lever ;) springer runt som en höna här hemma med min packning. inte glömma något, inte glömma något, inte glömma något... HEIDIO! '


47 - TOKIG DAG!

HAAAAALLÅÅÅÅ! sitter och kollar på bond filmen "mannen med den gyllene pistolen" men det är nyheter nu så då tar jag mig tid till att blogga.
idag har verkligen varit en knasdag! alla kom hit runt två och vi gick igenom lite grejer och så blablabla, det var i alla fall väldigt tråkigt till en början men sen drog det roliga igång! maria puttade ner jessika i poolen med kläderna och allt sen hoppade saga i och sen blev linnea nerdragen. några till försök igensattes och många åkte ned med kläderan på ;) aja sen fick i alla fall sara, saga, jessika och olli för sig att jag skulle bada så alla tog tag i mig och så blev jag också blöt. vi badade ett tag och en efter en gick alla hem.

nu på kvällen så har jag och mamma åkt upp till en kompis lägenhet där de öppnade tvättstugan åt oss så att vi kunde tvätta det vi skulle innan Prag. våran egna tvättmaskin gick sönder IDAG! sinnessjukt jobbigt. men vi fick ändå en trevlig och definitivt rolig kväll! ;)
nu börjar filmen, ciao!


46 - WEBCAM

en glimt av det jag har på mig. inget speciellt alls. svarta shorts och en tröja bara.


45 - LÄTT MARINT

här är gårdagens bio outfit, frågan är då bara vad ska jag ha på mig idag..? ska ta en titt i garderoben och rota fram något enkelt.

tröja gina tricot armband h&m örhängen gina tricot väska miu miu


44 - SPELARMÖTE

helloooo! idag känner jag mig glad å pigg å fräääsch, haha! jo men faktiskt så är det sanningen ;) har precis duschat i alla fall och ska ta och torka håret nu. runt 14 tiden kommer alla tjejer från mitt innebandylag (som ska med till prag) hit och vi ska ha spelarmöte och sätta upp mål för resan till Prag och lite regler och annat. efter det får jag se hur mycket klockan är och vad man kan göra då.
love'


ska käka nu, kanske favoritglassen... TURKISK PEPPAR GLASS! MMMMMM... ♥


43 - NATTI NATTI!

natti natti allesammans, snart ska jag äntligen få min efterlängtade sömn. måste ta lite outfit bilder innan jag går och lägger mig bara för eran skull, så snäll jag är (höhö), visar upp det imorgon när jag har tid :)
good night!


42 - I EFTERHAND SÅ...

känner jag av att jag sov otroligt lite inatt. i morse/på dan så trodde jag att allt var fina fisken men när jag och Alex satte våra rumpor på tåget kunde jag inte låta bli att vila ögonen en stund, kändes lite wierd typ som att alla titta på mig. btw, undra hur man ser ut när man blundar.. haha man kan ju alltid ta kort men hur konstigt vore inte det att dra upp en kamera på tåget och börja posa med slutna ögon, hahahah övertrött...
påväg till tåget så blev det en litet impulsköp av mig ;) H&Ms rea! stökig men man kan hitta några snygga fynd ändå, om man tar tålamod till sig.

75 kr kosta den! kaaaaaap!

dinner time! c'ya!


41 - BIO!

tja kompisar! sitter hos Alexandra just nu och så tokiga som vi är så har vi reserverat bio biljetter till 16.30, BAD TEACHER! lite taggad faktiskt, kommer inte ihåg sist jag var på bio! alex fixar sig lite nu i alla fall medans jag feedar er med inlägg ;)
kiss N' hug.



40 - HEJ IGEN!

i'm back! nu har jag piggat (?) på mig lite fastän jag inte sov, fick lite hjälp av godis kvar från igår, hihi! aja ska se om någon fler har vaknat nu som jag kan tönta runt med idag. vet faktiskt inte vad jag vill göra det är ju så dåligt väder.. är lite shoppingsugen igen faktiskt, man blir beroende! ;)


hitta ingen annan ;)

39 - 4 TIMMAR

hej ni som är vakna, vilket förmodligen är ingen. jag kan inte fatta att jag är uppe nu! innan kl.6 liksom på sommarlovet och allt, helt sjukt! jag vaknade vid typ kvart över fyra och har legat och dragit mig i sängen tills nu men nu orkade jag inte det längre så jag gick upp istället. det ser ut som på vädret att det kommer bli en pissdag med regn och allt men jag hoppas att det blir bra väder sen så man kan sola lite. aja tänkte bara uppdatera lite såhär på morgonkvisten! ;)
juste rubriken ja, jag har alltså bara sovit fyra timmar i natt kanske t.o.m. mindre för det tog en stund för mig av somna också :s
HEJDÅ, ska kolla på tv lite nu och försöka sova ändå.


random picture...


RSS 2.0