Mobilblogg - Bussen

Hej! Sitter på bussen på väg från träning till där vi bor. Lite lökigt men det funkar, idag regnade det inte i alla fall :) Kommer hem på fredag men kommer förmodligen vara heeelt slut så räkna inte med att jag uppdaterar då, kanske om jag är snäll ... Hejdå!
Ps. Jag och Emma har världens bästa rum!!! Ds


Mobilblogg - Regn i Karlstad

Hej. Regn, regn, regn är det jag här upplevt av Karlstad hittills. Vi ska ata nu och bara sa ni vet så hann jag inte göra nagra tidsinstallda..

Mobilblogg - Hos Stina

Hellu, chillar hemma hos Stina för tillfället. Vi åkte in till stan men allt var stängt, verkligen allt menar jag. T.o.m Waynes coffee var stängt! Lite orutinerat att inte kolla upp det innan, vi var liksom där i 20 minuter... Onödigt var ordet och annars har vi gått runt lite i Huddinge. Jag får helt enkelt nöja mig med mitt gamla torrschampoo från HM som suger... Nu har jag inget batteri kvar på mobilen så vi hörs senare!

23e juni 2012

Hej! Många bollar i luften idag och jag drar planerna direkt. Nu ska jag göra mig iordning så fort som möjligt och sedan möta upp Stina kanske vi ska leta efter torrschampoo, haha eller något! Jag ska sedan hem über fort och packa inför Karlstad imorgon (mer om det senare) och uppdatera här emellan. Efter det ska jag sätta mig och göra lite tidsinställda och försöka att inte somna allt för sent :) Ha en bra dag så hörs vi sen!

Kreativa-jag!

Det bara kliar i mina fingrar just nu till att göra något kreativt! Bygga en spegel att sätta i rummet, klippa dödskalle/korsmönster i ryggen på en tröja, testa att sota ögonen i guld toner, leka med håret i timmar tills jag kommer på en ny frisyr som passar mig, leka cool och rita otydliga teckningar jag kallar "abstrakt konst" och bjuda över massa kompisar på brunch bara för att få köpa en vattenmelon och skära ut små stjärnor att bjuda på! Listan kan bli lång. På lördag hoppas jag i alla fall att någon vänlig själ vill åka på jakt efter mitt superbraiga torrschampoo som är slut och en vanlig lite oversized svart t-shirt jag kan klippa i. Kanske ett spegelglas och en fin ram också. Någon som nappar så är det bara att droppa en kommentar! Med tanke på att det är midsommarfirande i morgon måste jag nog snart få min skönhetssömn, sov sött mega trött!



Project Runway All Stars

Hejhej! Har tillbringat två timmar till att kolla på TV3Play på Project Runway All Stars. Mycket trevligt om du tillför det faktum att jag ätit vattenmelon och nektariner samtidigt! Annars har dagen varit rätt lugn. Hängt med min finfina vän Astha hela dagen och vi har lekt med Chaplinbus och lirat lite fotboll. "Det här är livet!" För att citera Astha ;) Idag har varit just en sådan dag, då man lever livet. Spontan, härlig och rolig!

Helgen!

Hej igen! Har alla haft det bra i helgen? Jag har! Slutade som sagt skolan i fredags och drog hem snabbt och bytte om lite och packade ner all mat vi skulle ha med oss ut. Väskan med allt vägde säkert 20 kilo då all Cola vi hade med oss vägde tio bara den. Den sprang vi med genom hela stan och shit vilken rush vi drog genom hela centralen! Vi hann med vår buss i alla fall. Sen har vi fiskat, ätit, badat och skrattat, skrattat, skrattat.

Alexandras land.. ;)


Trevlig helg & glatt sommarlov! ♥

Puh.. dags för mig att pusta ut efter ett intensivt och fartfyllt läsår. Åttan. Allt har gått så snabbt. Det kändes inte alls länge sedan jag sprang runt som en ful liten barnrumpa i sexan och nu är jag på väg mot mitt sista år i grundskolan. Den skola jag gått i sedan jag var 6 år.. Lite sorligt, och att se alla nior idag fick mig att bli lite smått tårögd själv, nästa år är det min tur att stå där med en ros i handen, helt sönderfixad med mascara som rinner och krama om alla vänner som varit så underbara i då 10 år! Dör lite.

.

Firar i alla fall in mitt nyfunna sommarlov med att dra till Alexandras land med Andreas och Lucas över helgen! Det blir säkert jätte mys och om inte annat får jag väl gå hem, skämt åsido! ;) Puss på er i alla fall så hörs vi efter helgen! Pusssss!



Lille Chaplin!

Låt mig presentera familjen Ekdahl nya helt underbara, bedårande, mest perfektaste familjemedlemmen ever... Chaplin! Yes, det fick vår lilla kille heta! Han är jätte duktig. Sover och äter som han ska och ja, ni förstår!


Sega dagar...

Hej! Har lämnat in min Macbook på spricklagning i skolan (får förmodligen tillbaks den på fredag) så därför har jag inte skrivit så mycket här. Delar dator just nu med mamma och pappa och har därför inte så mycket tid till att blogga. Det ska bättras på! Imorgon kan jag nog fixa några tidsinställda inlägg om det är så att jag glömmer att blogga. Ikväll hinner jag nog inte då jag först har 3 och ½ timmes träning och sen hem och duscha och så ska Alex sova här. Riktigt mysigt då det var 100 år sedan jag sov hos någon och vice versa. Nu ska jag äta lite middag (fett tidigt?) Hörs!



Ginatricot!

Just nu rådiggar jag Ginatricot! Hela sortimentet känns som en riktig fullträff, helt i min stil. Dessa skönheter nedan diggar jag mer än andra!

Redbull & tidningar

Heeej!! Hur mår alla? Jag mår feta bra! Kom hem från skolan för cirka 30 min sen efter en hel dag med fotboll i skolan. Vi hade VM, Växthus mästerskapen, i fotboll så alla klasser satte ihop lag och spelade mot varandra. Min klass kom till semi. Nu sitter jag hemma i soffan och dricker redbull & läser Solo mode. Men det är inte det bästa för dagen... När mami och papi kommer hem ska vi åka och hämta vår vovve! Iiiiihh! Fattar ni?! Ikväll kommer vi ha en ny familjemedlem hemma!!

Ögonfransar

Titta vad mami köpt till sin bil! Nu blev den helt plötsligt ännu sötare..!

6e juni 2012

Hejhej från mig till dig! Roligt med rim! Simsalabim! Ha-ha. Nej, nu ska jag vara seriös. Sitter i min soffa och halvsover lite. Tittar mig runt för att hitta inspiration men finner ingen värd att ta upp. Drömmer om att måla golvet i rummet vitt och köpa nya kuddar till soffan. Det får bli en annan dag. Är lite hungrig också... ska nog ta något att äta, syns!

Fläta och grejer idag... ojojoj!

New in - Swimsuits


Förberedelser

Laddar upp inför vovven med inköp av korgar, fällar, leksaker, hundgodis, koppel+halsband osv. JAG LÄNGTAR SÅ OTROLIGT MYCKET NU! Jag tror att jag spricker snart...!!

Godmorgon!

Alla har sovit gott hoppas jag? Jag gjorde. Dagen väntar dansträning, filmredigering, koppelköp och obestämd framtid. En spontan dag helt enkelt. Annars ska jag nu sätta på mig mina dojor och gå till skolan. Hoppas på lite mer soltimmar och att hitta de perfekta shortsen. Hörs

Summering - Vecka 22

Förra söndagen var jag ute och njöt av det fina vädret. Trodde verkligen att sommaren var här och firade det vid poolen med liter av saft, rosa sugrör och massvis med vattenmelon! Så jävla gött! Avslutade det hela med att köpa tre nya bikinis och mådde allmänt bra.
.
Förra måndagen var det friidrottsdag för hela slanten. Jag och några till åkte buss medan andra cyklade. Ganska skönt att åka buss då det blåste och regnade en del. Körde gärnet hela dan och det gick väl hyffsat bra, en bronsmedalj i 60 m blev det i alla fall! På kvällen var det träning som vanligt och jag började känna av att kroppen var trött efter dagen.
.
I tisdags, inget speciellt. Träningen från dan innan hade satt sina spår och jag kunde knappt gå. Fotbollen på idrotten var höjdpunkten. Jag hade världens craving efter shopping men jag hann inte iväg.
.
I onsdags, samma som i tisdags. Dock träning också. Träningsvärken forsatte.
.
I torsdags då var det tillbaks till Brunna (där vi hade varit på friidrottsdagen) och vara funktionär till 9orna och 6orna. Jag och några kompisar chillade mest runt, inte så mycket att göra men vem tackar inte nej till en ledig dag?! På kvällen jobbade jag rent ut sagt arslet av mig för att göra klart en musiklåt+video bland annat. 01.30 dunkade jag huvudet på kudden!
.
Fredagen var bästa dagen på veckan, helt klart! Min bästa, finaste, underbaraste Alexandra bjöd med mig på Avicii på Söderstadion! Den sista halvtimmen, jääävlar vilket drag! Körsbäret på grädden liksom. Salem al Fakir överraskade och kom in och sjöng Silouettes som sista låt. Tack igen bästa vän!
Lördagen. Första dan på veckan jag kunde vila ut. Sunkade runt i mjukiskläder hela dan och på kvällen blev det familjemys med godis och film!
.
Söndagen var jävligt bra också. Fick äntligen min älskade shoppingrunda, på förmiddagen. Kan visa vad jag köpte sedan! På eftermiddagen däremot, vilken eftermiddag! Hela familjen tog färjan över till Ekerö och där åkte vi till en kennel! En springer spaniel kennel! Ahhh jag dööör! På fredag ska vi hämta hem en liten valp!! :D ÖVERLYCKLG!

2a juni 2012

Tjena! Vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget, typ förlåt? För att jag inte blogga dårå. Eeh, håller på med fetaste summeringen av veckan så den kommer väl upp snart så vi kan catcha up lite, samt fetaste planeringen om vad som händer innan det blir sommarlov! stay tuned'

RSS 2.0