FRIIS AND COMPANY




tröja h&m
jeans salt
skärp friis and company
ring h&m


TITTA HIT!

HEJ ALLA BARN! Jag har något intressant att berätta för er... jag är fortfarande trött och nu ska jag äta banan. Fast det är ingen vanlig banan, den är helt rak.. döööh? Intressant fakta vare här!


ÖVERDRIVET TRÖTT

Är jätte trött faktiskt, det var länge sen jag var det. Alltså trött på riktigt. Kan nog bero på att jag började 08.10 idag men jag kan inte gå och lägga mig ännu. Måste fortfarande plugga till matteprov imorgon som jag hade glömt bort och skriva en till sak på en inlämning till imorgon. Ni andra får i alla fall ha en fortsatt trevlig kväll!


STRIPES








kofta vila
linne h&m
jeans gina tricot
örhängen gina tricot (nere) & guldfynd (uppe)


IT'S SO FLUFFY!

Köpte nya mystoflor för ett tag sen. På Rusta. Shit va billigt det är där! Jag köpte även två prydnadskuddar men det är tofflorna jag vill snacka om. Jag menar, hur fula är de egentligen inte?! Men de är så otroligt mysiga att det spelar ingen roll. De är så sköna att jag ibland funderar på att gå med de till skolan. Vill aldrig ta av mig de!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


MENTORSTIDSBAJS

Sitter och lyssnar på en lärare som läser högt. Fattar ni? Högläsning, samma sak man gjorde i trean -.- dagen här hittills gått segt men snart är det lunch och sedan syslöjd sedan slutar vi. Skönt! Bildlektionen idag var i alla fall nice. Vi hade en vikarie som var fett cool. Han förstod oss elever skit bra och om hur trötta vi är på skolan. Hejdå'

VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR

   


COSMIC RADIANCE!

Upptäckte nyss att Britney Spears har lanserat en ny parfym (för typ sjuhundradeelftio gången), spännande att se hur den doftar. Jag har själv Radiance hemma och den luktar uber gott så jag tror att den här kommer lukta minst lika gott. Det är väl förmodligen en lite "nattigare" version av Radiance så som Midnight Fantasy är av Fantasy. Haha mycket namn men jag tror att den luktar super i alla fall!


09.30


nu ska jag gå och sova igen. började halv tio som jag trodde men bara för att jag är jag så måste jag väcka halva stockholms län för att vara säker. godnatt.


JA DEN VA FIN!

Hittade två par vinröda jeans på Topshops och Lindex hemsidor! Men jag är inte helt säker på de. De ser båda ut att vara lite pösiga vid knäna och vaderna och jag vill helst ha mina jeans tighta över hela benet. Det är så synd att mina Dr.Denim jeans inte tillverkas i vinrött, de är verkligen helt perfekta i passformen! Här är i alla fall de jag hittade,


Lindex 199 kr

Topshop 40 dollar


SNACKA KLÄDER..

..med Stina på träningen, och lite Emma! Åh jag kan inte beskriva hur mycket jag tycker om att klä på mig. Haha, det är verkligen därför jag klarar att gå upp på morgonen. Och det finns ju såååå otroligt mycket snygga plagg där ute! Men om man är tonåring i dagens samhälle, som jag, får man leva på bara en liten slant i månaden. Det är tur att det fortfarande finns grymt snygga kläder för acceptabla priser.

Nästa thingi som jag skulle vilja ha är ett par byxor i vinrött! Uber snyggt om jag får säga det själv. Har typ redan funderat ut hur jag kan bära de på tre olika sett med det jag har just nu i garderoben. Jag skulle vilja de i samma modell som mina svarta jeans från Dr.Denim är i. De är helt klart mina favoritjeans och sitter som en smäck!


Den här färgen hade jag tänkt mig, dock inte i denna modell och manchester.


HIGHLIGHT OF THE DAY:

POPCORN! Har precis poppat mig en skål och nu ska jag skriva skräcknovell! Har gått ganska segt hittills men hoppas att det ändras nu när jag fick lite power i mig.


HOMEWORK

Hejsan hoppsan! Sändrää here som håller på att göra sin engelska läxa. Det går väl sisådär. Ska göra en film resention på en film vi såg i skolan, "Around the world in 80 days", och det var för typ 1 vecka sen så kommer inte ihåg så mycket. Men det lär lösa sig! Senare ikväll blir det träning och efter den ska det skrivas skräcknovell för min del. Mer läxor blir det som sagt... Bååååring men när de väl är gjorda blir det chillipillpill en stund. c'ya never wanna be ya!


JUST SÅ!

Exakt såhär vill jag se ut i höst! Naturtoner och lager på lager. RIKTIGT SNYGGT! Och bekvämt ;)



TILLFÄLLIGT AVBROTT

mår inte så bra så uppdaterar när jag mår bättre. måste vila upp mig innför SM kval imorgon, godnatt!


COSY SOCKS

| 59 KR GINA TRICOT |




OJ, OJ, OJ...

.. så snygga!




















PLUGGISH WITH AMANDIIISH!

Howdie partners! Sitter med ämända och ett berg av läxor.  Vi har just nu en inofficiel paus från pluggandet och kollar facebook och bloggar lite! Har snart skrivit klart min individuella uppgift i No och ska sedan börja på den i So. Amanda sticker typ när det slutar att regna eller när hon känner för det. Är så lonely så behöver lite sällskap! bajbaj!


USCH, FY OCH BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

Hela förra veckan var inte den bästa för mig. Jag klantade till mig hela tiden och hade otur men då var jag i alla fall glad och kunde skämta om det. Den här veckan SUGER helt enkelt. Det känns som att oavsett hur bra jag än är är det alltid någon som är bättre. Allt är orättvist och skit just nu. Det blir ju inte heller bättre av att jag har en hel del läxor som måste göras nu i helgen som är fullbokad. Har innebandy kval till SM typ och det är ju jätte roligt men sedan har jag också en engelska text och laborationsrapport som ska göras. Bajs på det här! Vill bara ha höstlov och slippa skolan ett tag. Ge mig höstlov nu...


KNAS

Har precis lagt till två nya kategorier här i bloggen, vardag och innebandy. Jag har också suttit och sorterat alla gamla inlägg så att dem kommer mer rätt här i bloggen. Vardags katergorin är därför den största och typ Texter är den minsta som förut var den största. Akej ni behöver inte förstå men därför kan det se lite konstigt ut om man är inne på en speciell kategori och ska därifrån gå vidare till en annan.. Skit it, skulle bara förklara att det kan se lite konstigt ut!


TODAY'S LOOK












skjorta bikbok
tights hm
linne bikbok
ring JC


HIHIHI

ska gå och ta lite outfit bilder nu innan träningen. sedan blir det käk! stay tuned everybody ;)


GODNATT!

nu blir det sängen med Cola och ångest över att helgen är slut, samt deppa över att jag börjar 08.10 imorgon...

KÖTTBULLAR OCH POMMES?

Idag ska jag ut till Bro och spela en innebandy cup med 98:orna. Jag, Stina, Denise, Elin A, Jessika och Maria ska hjälpa dem för dem hade inte tillräckligt med folk eller något så det ska bli riktigt roligt! Jag är fortfarande lite sjuk (ont i halsen & förkyld) så får väl spela "ekonomiskt" som min pappa säger. Passa och inte springa. Nu blir det brunch för min del, köttbullar och pommes frites??? Om det nu fungerar... Och sedan en lång dusch.
Ha en trevlig söndag gott folk!


JAG ÄR PRÖ!

Hej jag heter Sandra och jag är bäst. Haha, har precis bakat äppelpaj med vaniljsås till min familj and.. they liked it! Jag bakade ju i torsdags också men då var det äppelkaka till skolan så då åt jag inget själv. Dem blev i alla fall jätte glada! Hmm vågar jag påstå att jag är lite av ett bakproffs... ja det gör jag! Jag är bäst och ett bakproffs.  Punkt slut!


that's me alright!


WESTHILL REDBIRD

ja ja ja ja ja ja ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaa. äntligen hänger den i min garderob!












FOAM

snacka om bubbelbad..










LÖNCH!

NOOODLES AND MILK!


hej jag är mupp som tar kort på min mat! nu ska jag leka!!!!!!!!!!!mohahahah


GULDKOMPASSEN!


Movie time, sitter och zappar mellan alla kanaler här hemma och så dyker denna film upp! Jag har sett den en gång förut och gråter till den varje gång typ. Jag kan säga att jag gråter bara till filmer om det är så att ett djur dör.. sätt på TV4 ni med och se efter!


~


ÄPPELKAKA

Luktar sockerkaka och äpple i hela huset och jag har lust att äta upp hela kakan, men det ska jag icke göra för den är till imorgon. Jag och två vänner har bakat den till att sälja i cafeterian i skolan. Menyn består av: Äppelkaka med vaniljsås. Juice. Mackor. Och kanske frukt eller yogurt! Intressant va?


google


HTC WILDFIRE

Behöver nog snart hotta upp min mobil med en hel baksida och ett nytt headset!


TORSDAG 8/9 2011

Godmorgon allesammans! Mitt liv typ suger just nu för jag har spanska läxförhör idag men kunde inte plugga igår för boken var i skolan . Vi har två No fördjupningar som jag hade börjat skriva på och nu har jag tappat bort papprerna med de. I morgon är det skolfoto och jag "har inget att ha på mig", bläää! Och så har vi svenska prov imorgon.. Tur som fan att det är helg snart. Vill att mamma ska skjutsa mig till Skärholmen eller något efter skolan så jag kan ta att köpa den där jäkla skjortan nån gång också. Men eftersom jag har en så bra dag kommer den förmodligen ändå att vara slutsåld. Snark, hejdåå


MAKE UP STORE

Make up Store eventet var skit roligt igår och tack än en gång för att jag fick följa med! Det var en catwalk i mitten med grymt långa modeller och coola kreationer. Man fick också ett presentkort på Make up Store laddat med 20 % rabatt. På vägen ut delades det ut en minicola och lite energybars. Jag filmade typ 13 videos på hela kvällen så kanske får skaffa videofyme eller något så att jag kan lägga ut de.. Nu ska jag ut i regnet och vandra till skolan.


BYE!


TT - CUPEN

I helgen så spelade jag TT-cupen med laget och hade ingen ork eller tid att uppdatera. Eller jag kanske hade tid om jag ville men, jag ville inte. Vi tog för övrigt silver i cupen så det var väl hyfsat roligt.

Ikväll är det innebandyträning som gäller och sedan kanske göra lite svenska så det blir klart. Imorgon däremot så blir det skojiskojskoj! Jag och Alexandra ska in till Globen och gå på något Make up Store event så dit drar jag direkt efter skolan! Ska se om jag kan hitta något att ha på mig då också. Nu ska jag fortsätta att digga låthits och käka banan. pusssss'


HEJJAGHARTRÅKIGTVILLGÖRANÅGOTNUTACK!

Hej. hej. hej. hej. hej. hej. hej. hej! Jag är typ halvspeedad och har tråkigt vilket är två dåliga kombinationer kan jag säga till er...... jag vill göra något! Nu, nu, NU! Om mamma kommer hem snart kanske vi kan åka någonstans och köpa den där skjortan jag snackade om förut från Bikbok. Hihi jag vill ha den men jag vill ändå spara pengarna till höstlovet. Vad ska jag ta mig till? Ha, det var jävligt vad jag har svårt att bestämma mig idag. Imorse var jag depp, nu är jag speedad OCH depp. Hmm weird men ses senare små läsare!


hahaha hittade massa webbkamerabilder från typ hösten/vintern 2010. så kul! älskar att kolla på "gamla" bilder!


GODMORGON!

tjenaretjenare! tänkte meddela att om 20 minuter ska jag gå så ska fixa håret nu och sminka mig sedan drar jag. jag känner mig för övrigt skit ful och trött så därför blev det världens tråkigaste outfit idag. jeans och en tjocktröja. bläää jag spyr på det.. idag är det ju fredag och allt och jag är inte så jätte pigg & glad. det går väl säkert över när jag kommer till skolan och träffar alla. byebye!


glimt av det jag har på mig'


CAFETERIAN!

Blabla hej blabla. Så nu har jag börjat det här inlägget också. Har haft typ världens chillaste dag i skolan idag. Jag och två kompisar fick till uppdrag att informera hela skolan om att vi öppnar caféet imorgon (i vår skola har vi ett café som åttorna tar hand om) och då gick vi runt till varenda klass och berättade det. För att göra en lång historia kort jag missade nästan hela matten och spanskan och på svenskan fick vi sitta utomhus i solen och läsa så min dag var chill. Imorgon så ska i alla fall jag, Fredrik och Lucas stå i caféet (vi är först för terminen) så då missar jag nästan alla lektioner imorgon också. Lite skönt men jag kommer komma en del efter. Har inget att blogga om längre så istället får ni höra om mina skoldagar bara.. tråk.


hejdå


RSS 2.0