Hej, hej vilken underbar dag!

Hejhej! Sorry för lite halv taskig uppdatering men vädret är ju grymt härligt så jag har varit ute hela dagen. Tog en snabb sväng förut till Skärholmen däremot. Invigde jeansjackan och mina chinos samt köpte ett par solglasögon så nu är sommaren på gång på riktigt! Återkommer med mer efter solnedgång, ut i solen ni med!

Growing as time goes by

Growing as time goes by.

Follow me @Polyvore ---> sandra-e

28 april 2012

Hej på er! Har ni haft en bra lördag och fredag? Jag började min helg med en tripp till stan med Alexandra, en massa gott, trevligt sällskap och en film, standard. Nä men sen sov jag hos Alexandra och runt 12 var jag hemma idag. Då gjorde jag mig lite fräschare och sedan dess har jag inte gjort ett piss. Var hemskt trött så har sovit i typ 4 timmar, välbehövligt! Och gu va jag låter vuxen, asso men typ man måste liksom väga upp med slang då bro! Kyss o hejdå!


I <3 Polyvore

Såååå roligt! Om ni inte är medlemmar där, gå med! Eller föresten om man inte tycker om att plåga sig själv genom att sätta ihop massa collage med fina kläder som man aldrig kommer ha råd med, så kan ni skippa det.. Eller så går ni med för att följa mig!!
Follow me @ Polyvore --> sandra-e
Bra grabbar, annars då så byter jag om till träning och underhåller min familj med youtube klipp. Hörs efter träningen,

Trött men glad!

Hehe, trött som åsna idag men glad ändå! Gav min ängel Astha en muffin jag bakade till henne igår, hon fyller år idag. En chokladmuffin med frosting, strössel och ett litet rosa ljus! Hon blev glad så min tanke lyckades, grattis hjärtat! ♥ Lite luddigt inlägg men ni förstår hoppas jag.

Light up my world

LIGHT UP MY WORLD
Vill så hemskt gärna ha på mig det här idag. Fullkomligt avgudar skorna och väskan! Men.. fyller ju år snart så man vet ju aldrig ;)


Dagen efter denna dag.

Imorgon alltså. Jo då ska nog jag och pappa åka hela vägen till Sigtuna för att kolla på lite innebandy semifinaler. Har inget annat för mig så varför inte :) Om jag hinner fortsätter sedan kvällen med mer innebandy då jag ska åka och kolla på när min kompis är domare. Återkommer imorgon med mer infooo, godnatt godingar!


New in.

Hittade denna goding inne på Ginatricot idag, 199 kr. Den är däremot mycket mer mintgrön i verkligheten. Vet inte men min kamera har en tendens att förvränga färger på saker.

HK

Första gången jag får lite tid över på Hemkunskapen så tänkte säga godmorgon till er, och gratta Brynäs och Gävle till SM-guldet igår! Men nu ska jag återgå till mina studier, tjarå! ♥

Working!

Redigerar lite film, kulkul! Hockey är på också så kvällen slutar helt okej.

Down day.

Hej på er! Jag mår skit. Har precis kirrat mitt första F, i musik. Arlse. Äckel. Skit. Fan. Blev inte klar med min låt så har inget att bedömmas på. Vet att jag skulle vara mer positiv men hur fan kan jag vara positiv till det här?! Nä nu ska jag hem och få A i allt annat så jag i alla fall räddar den delen av min skolgång. Jävla skit.

Coming soon

Klipper, klistrar och byter plats på en massa saker i olika collage på Polyvore, så snart fylls det på med mer inspiration här! Håll ut och häng med!

Neon

Todays outfit. Färgen gör inte tröjan rättvisa. Den är väldigt lysande. Jag skulle säga att färgen är röd/orange/rosa och inte orange som på bilden.
jeans salt
tröja gina tricot

When time stops

Håller på att fixa mig och dunkar musik i hela rummet. Feta nice, man blir så taggad av vissa låtar! Men nu ska jag plocka i ordning mina saker, föresten har ni några tips på vad jag kan blogga om? Har varit lite inspirationslös på sista tiden så kommentera gärna. Puss ♥


Powerbreak!

Hejhej! Powerbreak i hockeyn och även i mitt pluggande, det behövs ibland! Men nu börjar nog allt igen så vi hörs efter jag är klar med SO:n, när det nu blir (?) Annars då, jo bestämt vilket jobb jag ska söka i "Drömyrket" projektet så de e nice. xoxo, studying girl

17 april 2012

God morgon! Håller på att klä på mig och packa idrottsgrejor, idag ska vi dansa på idrotten, eller ja göra klart våra danser och jag är så jävla taggad!!!!! Älska dans! Vi ska även bugga men strunt samma..
Hoppas ni alla får en bra dag!

låten vi dansar till!

Alcatraz

Sitter framför teven och tittar lite Alcatraz, det är as bra tipstipstips! Annars skriver jag lite SO.
Dagen i skolan var förvånansvärt bra, måndagar brukar vara lugna. Jag och Alexandra fixade med praoen så nu är det avklarat och så fick vi nytt projekt. Det handlar om vårat drömyrke typ och i samband med det har jag börjat kolla lite gymnasium, hittat 2 än så länge som verkar helt ok.

08.05...

...ska jag möta Alexandra och grabbarna så nu blir det att lägga på ett kol! Fan va härlig dag idag känns det som, är typ fett taggad inför skolan.. konstig? Närå, men nu ska jag knyta skorna annars hinner jag inte. Puss på er gosisar!

Virkat i mängder!

Inköpen från i fredags, coming right at ya'
virkad klänning
virkad väst
2 par virkade shorts (man ser inte de svarta så bra men de är också virkade)
klassiska chinos
Riktigt nöjd! Ljusa och fräscha plagg inför sommaren som känns helt rätt. Plaggen hjälpte min basgarderob rejält på traven och jag har inga tvivel på att de kommer användas flitigt.

bajs.

sitter på parkeringen utanför hallen, det har är alltså en mobilblogg. vi loosa så nu ska jag hem och dö lite.

Nervös...

Nu sticker jag och pappa då! Mot Sköndal och kvartsfinalspel mot Tyresö. Först ska vi hämta upp Stina och kolla på en annan kvartsfinal men sedan är det vår tur! Jag är faktiskt as nervös.. herregud. Önska oss lycka till!


10 timmars sömn

Godermorgen everybody! Sovit gott? Jag har, 10 timmars sömn.. check! Jag ligger här och gör inte så mycket, ska borsta tänderna och klä på mig matchkläderna snart för att tagga riktigt till match i eftermiddag! Vi hörs senare igen!

right now.

Garderobsrensning!

Har precis blivit klar med att tömma garderoben, puh. Eller nja, det var inte så jobbigt. Slängde en hel del och hittade några gamla godingar som jag helt glömt bort att jag hade! Mamma tog lite men om någon känner att dem behöver ett par jeansshorts eller något, kom förbi! Haha nu ska jag klippa av massa jeans till shorts.


INSPO

Biggest inspiration. Ever.

Vad händer idag?

Hej! Idag har jag inte så många planer, vädret har sagt sitt och därför blir det en hemmadag idag. Ska rensa garderoben, ta kort på nya inköp, göra lite läxor och klistra med collage i Polyvore/Seashore. Vet inte om jag kanske får med mig någon till en Ginatricot för att byta två par shorts men tvivlar på det. Man behöver dessa mysdagar också, ha en bra lördag folket!

13 april 2012

Godmorgon alla fina! Själv vaknade jag för kanske 2 timmar sen men nu ska jag ta tag i dagen! Nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning lite. Efter det ska jag göra lite läxor och tillslut hoppas jag att mamma vill följa med till IKEA. Vi hörs people!


Love life!

Är så glad över livet just nu! Jag tänkte idag: fan jag har läxor och göra och skolan börjar nästa vecka.. Men den tanken glömde jag snabbt! Jag kollade tillbaks på annat jag gjort och kände mig riktigt stolt över det! "Tänk att jag kan skriva så här!". Det fick mig att längta efter skolan, jag jobbar bäst under press och blir lätt rastlös. Utmaningar och annat passar mig perfekt!
Hädanefter ska jag vara mer positiv till ALLT! Man kan alltid dra något positivt ur allt och jag ska hitta det lilla. Sprida glädje runt mig och inte ta åt mig av andras negativa energi. Istället för att låta folk dra ner mig ska jag resa mig över dem och köra mitt race!


Min morgon

Hej på er! Om tio minuter kommer Alexandra och hennes syster och hämtar mig, vi ska till Skärholmen, så det här får gå snabbt!
Började morgonen med att gå upp halv tio. Skulle klä på mig men konstaterade för typ tvåhundradeelfte gången att jag måste uppdatera min garderob, slängde tillslut på mig något som jag inte är helt bekväm i. Mitt hår är inte att tala om, K A O S !  Men nu ska vi inte vara sådana, tänk positivt... det är ju trots allt påsklov!
Kisses N' Hugs!

Hemma från Sundsvall

Hej allesammans! Tänkte förklara mig lite här om varför uppdateringen varit lite knas. Har nämligen varit i Sundsvall över påskhelgen men är hemma nu igen! Köpte faktiskt med mig en sån där internetsticka-sak men när vi ska pröva den så visar det sig att den inte fungerade, och så var Telias nät nere, så den planen sket sig. Men jag hade ett par trevliga internetfria dagar ändå! Hoppas ni haft en bra påsk!


Hejhej!

Nattbloggning igen? Check på den! Nä men tänkte bara förmedla till omvärlden att här sitter jag och chillar. Har lite plugg att göra så håller på med det nu, prov imorgon men det är nog lugnt (?!?!?). Kommer förmodligen vara aptrött imorgon men jag kunde inte bry mig mindre, lever i nuet bror! Godnatt fina!

coolingen herself, huh?

Svartvita webbcambilder.

Har inte haft så mycket att uppdatera om i helgen, den har varit rätt händelselös och seg men ni är ju inte så många som kan lida av det.. Slänger upp ännu en svartvit webbcambild bara för att liksom. "Effekten" är perfa när man känner sig ful och sliten, dämpar skadan en aning.. ;)

Städning...

..håller på att städa rummet. Städade as mycket igår också och plockade undan men blev inte klar. Tråkig uppdatering. Hörs gullisar!

RSS 2.0