Puss!

Drar till kista nu, ska lämna tillbaks en sak och kolla på lite nytt kanske. Vi hörs sen igen!

Prao-panik!

Allvarligt! Seriöst.. lägg ner, det är inte roligt. På söndag måste jag ha en praoplats klar annars kanske jag inte får någon och då får jag typ stå i köket i skolan i 2 veckor.
Jag + 2 kompisar har mejlat en butik om att vara där men vi har inte fått svar så jag måste ha någon reserv.. vad katten ska jag ta?!?!?! Allvarligt jag måste typ strunta i skolan, läxorna och livet och åka runt och fråga alla företag i närheten om praoplats på dagarna istället. Mitt hjärta går i 180 när jag skriver det här. Äh nä alltså, jag har inte tid för att oroa mig över det här, måste skriva labbrapport nu. Damp, omg vet typ inte vad jag ska skriva förutom det här: PANIK!

Växtverk!

Hej allesammans! Fint väder va?! Så jag tycker att ni ska ut i det fina vädret istället för att sitta framför datorn, eller ja, efter ni läst det här såklart.. ;)
Min dag har varit jätte lugn, slutade vid 12 (hade växtverk, lärarna har möte på eftermiddagen så vi slutar vid lunch) och åt lunch i skolan. När alla andra gick hem stannade jag kvar i skolan en timme och filmade in några scener till en film. Vänta, ska berätta... vi håller på att filma in 5-10 minuters filmer i vår klass och alla scener ska vara klara på måndag. Vi har en scen kvar sen är min grupp helt klara så det var skönt att inte behöva oroa sig över det längre!
Kom hem för 30 min sen och rätt så tidigt ändå, fett värt att stanna! Nu ska jag äta något, chilla och plugga lite.
Ut i solen med er nu!

bild från google


ELISE RYAN

Här har ni klänningen jag beställde hem för några veckor sen. Den sitter som sagt skit bra och jag kunde inte vara nöjdare! Längtar till sommaren och ett tillfälle att bära den!

Vid brist på liv..

.. kan ni läsa detta tråkiga och förmodligen långa inlägg om min dag istället. Enjoy!
Spelade match med 96orna i morse som vi (dom?) vann med 1-3, riktigt rolig match att spela i alla fall!
Efter det drog jag på Donken och åt. Ni vet.. bästa återhämtningsmaten eller vad?!
Duschade och hoppade i "onepiecen" och myste i den lite för länge kanske. Gjorde mig iordning lite för att åka till Heron och se på "Hunger Games" med brorsan. Om någon vill veta så har jag läst alla tre böckerna i serien och kände då ett stort behov av att se filmen, låter rimligt va? Den var bra tyckte jag, grät väl två gånger vilket är ovanligt för mig då jag oftast bara gråter till filmer när djur dör. Blödig, jag vet.
Kom hem för kanske 45 min sen och har hittills inte gjort mycket alls. Ska hoppa i "onepiecen" igen och fixa mig inför naptime ;) Oh juste, inte glömma att ladda över bilder till datorn också. Puss på er!


23:e mars 2012

Hej fina ni! Kom nyss hem från ett massa drifande ute på byn och bland stugorna. Trevlig och rolig kväll i alla fall, behövdes! Nu blir det snart att sova.. har match imorgon men massa överskottsenergi just nu. Hm, men nemasproblemas kommer nog kunna somna ändå.
träslöjden i måndags

@school

sittter och laddar upp för efterrättslagning i soffan med några polers, chillin' with life ba. trevlans! nu ska vi nog gå ner, har på mig en ny tröja idag. outfit och annat smått och gott kommer upp senare! pusssss

LIVING IN IT

Min nya onepiece, lever praktiskt taget i den nu.
Hemtex 799 :-

Musik

Konstigt det här med känslor. Är framme vid sista lektionen för dagen och även den lektion jag fasade mest för idag, musiken. Har en låt att skriva där och nu är äntligen texten klar men ändå känns som att jag ligger efter. Visst gör jag det men nu när jag kom ner hit fick jag upp hoppet igen. Sitter under ett bord, lutandes mot en vägg med datorn 40 cm från ansiktet, ändå är det här jag trivs bäst just nu. Ensam i tankarnas tystnad, jag och min låt bara.

Wearing my superman sweater today!

deppig och uppgiven tjej i skolan just nu. behöver all kraft jag kan få så kör på min superman tröja idag. hatar att känna så här, vet dock inte vad jag kan göra för att det ska bli bättre. bajs

Rubrikbrist.

Förlåt för piss uppdatering, har egentligen ganska mycket att skriva om men jag vill inte. Orkar inte liksom.
Ligger just nu på golvet i mitt rum och överanalyserar mitt liv. Idag är verkligen ingen bra dag för mig. Hela förra veckan var jag den superspralliga, glada tjejen som jag egentligen är och vill vara, allt bara raserade idag. Vill kolla Desperate Housewifes nu men måste göra en laborationsrapport... Skulle ha skrivit klart min låt till musiken idag men kunde inte, zero ideas. Vill inte till skolan imorgon. Vill köpa godis och internetshoppa.
Fick förresten hem min klänning från Nelly igår, satt som en smäck men ja, ni ser ju hur jag mår idag så har inte en sån stor lust till att dra på mig den och posera för glatta livet. Äckel jag.

Godnatt!

Säger godnatt till er läsare med samma känsla som varje söndag, kallar den söndagsångesten. Ångest över att läxor man behövt göra inte blev det, att helgen är slut, att det är måndag imorgon och att skolan börjar, att jag inte har något att ha på mig och ja, det är nog det. Godnatt på er i alla fall! ps. ska bli bättre på att ta bilder på dagarna så bloggen blir roligare...

HEY, I JUST MET YOU

Follow me @Polyvore ---> sandra-e

4-2

Nämen hej på er, länge sedan! ♥
Sitter och chillar lite framför teven och ska snart fixa håret. Min lördag har bara rullat på. Började med match mot Älvsjö 12.30 som vi vänder från 0-2 till 4-2 och humöret ligger på topp just nu! Kom hem och duschade, käkade och ska tillbaks senare ikväll för sargvaktning i hallen. Vi hörs people!

Halv tio hos skolan

Ja! Tisdag idag vilket betyder att det är rätt så chill. Börjar halv tio och sedan rullar dagen på med bara fyra lektioner. Efter skolan ska jag klippa mitt slitna hår, kul men okul. Är nöjd med längden på håret just nu men måste få bort det slitna innan jag ser ut som familjen Hårfager... Men ha så bra idag mina solstrålar! puss,

Melodifestivalen

Sveriges mest använda rubrik idag/ikväll på alla bloggar, eller vad tror ni? Som hälften av Sveriges befolkning ligger jag också och tittar på det. Har skit tråkigt och orkar egentligen inte titta. Har lekt runt på Polyvore istället och det ligger väl uppe ungefär 10 collage från mig nu. Ska ladda över lite bilder från kameran istället tror jag och leta fram matchkläderna till imorgon. Sveriges tråkigaste blogginlägg idag/ikväll..
en aning gladare sandra igår

Mot stan!

Snabb uppdatering innan jag ska springa till bussen! Har studiedag idag och drar därför in till stan med Amanda,är sugen på att hitta mycket grejer men samtidigt vill jag spara.. ångest. Men får se om jag hittar något så hörs vi när jag kommer hem. puss'

hos alex

hej på er! sitter i alexandras kök och skriver laborationsrapport. vi har suttit här i 1 timme nu och jag har inte kommit så långt men nu ska jag kötta (!!!!) så att jag kanske blir klar med den idag. vore strålande i såna fall!
från skolan idag

6 mars

Holy jesus mother of lord! Som jag har längtat, slutet är nära på första avsnittet, men känns awesome att det har dragit igång igen! Jag pratar såklart om Desperate Housewifes ♥ Eftermiddagen var från början proppad med grejer men på något sätt så försvann det mesta! Lite skönt ändå att chilla men har inte duschat eller pluggat matte eller musik som jag skulle..
What the hell! You might just enjoy life as it is!




4 mars

Har precis duschat, väntar på att håret ska torka. Sitter just nu under en filt med en skål jordgubbar och Solo Mode. Vet inte med er andra men nu är min sista dag på lovet är fulländad. Hoppas ni njuter av de sista timmarna minst lika mycket som jag,




Våååår!


Ahh! Det är vår, vår, vår, vår, vååååår!! Jag älskar den här årstiden. Den är perfekt. Inte för varm eller kall. Affärerna blir fyllda och proppfulla med asfina kläder. Chiffongtyger och pasteller men även... tunna stickade plagg.
Jag är en sån där typisk svensk tjej skulle nog jag säga. Gillar att blanda söta plagg med lite grövre och tuffare. Mest av allt i hela världen skulle jag vilja kasta en väldig massa i min garderob, dra till närmaste centrum och rocka loss. No budget shopping spree! Woho, ska ta och göra ett drömkollage nu. Sedan blir det kanske att dra ut och försöka ta lite våriga bilder, om förkylningen tillåter. puss på er sötnosar! psst, det är vår.


Försöker att sova...

hej, har svårt att sova inatt igen. tror att jag börjar bli sjuk igen (halsfluss eller öroninflammation, inte säker egentligen) så jag gjorde misstaget att gå och sova vid fyra ungefär. skippade middagen och allt och vaknade vid 22.51 igen. inte nog med det så åt familjen tacos till middag och jag har bara ätit två skorpor idag. ska försöka att somna om, har lite ångest över att jag har lyckats att inte vända på dygnet på hela lovet och sen när det bara är 3 dagar kvar så gör jag det ändå. godnatt ni andra nattugglor.

RSS 2.0